El Villarreal C, en el ‘Partit de la Cantera Grogueta’
El Villarreal C, en el ‘Partit de la Cantera Grogueta’

ACF FOTOGRAFIA

El duel davant el Torre Levante, en directe a Villarreal Live i Televisión de Castellón Mediterráneo

El Villarreal C-Torre Levante d’aquest diumenge, corresponent a la novena jornada del Grup VI de Tercera Divisió, serà el ‘Partit de la Cantera Grogueta’ del cap de setmana vinent. Així, el programa del futbol base arrancarà a les 11.30 hores amb tots els detalls de la prèvia amb reportatges més exclusius i a les 12.00 hores començarà a rodar la pilota sobre la gespa del Mini Estadi de la Ciutat Esportiva.

La retransmissió podrà seguir-se en directe a través de Villarreal CF Live, la plataforma d’emissió en directe del club groc, i també en Televisión de Castellón Mediterráneo.

La narració del partit serà a càrrec del periodista Toni Alegre i els comentaris estaran realitzats per Fran Segovia, mentre que abans i després del duel davant el Torre Levante els grocs seran protagonistes amb entrevistes a peu de camp. Tot, en una retransmissió que promet ser espectacular. Els reportatges previs al partit estaran dedicats a un divertit desafiament de faltes entre els jugadors del Juvenil A Chuca i Manu Sena, així com també a la UD Vall de Uxó, que és un dels 39 clubs que han signat un conveni amb el Villarreal CF dins de la iniciativa Endavant Futbol Provincial.

El programa Cantera Grogueta, en Televisión de Castellón Mediterráneo i en la web

Finalment, cal recordar que Cantera Grogueta és un nou programa de televisió que s’emet en Televisión de Castellón Mediterráneo tots els dimecres a les 19.00 hores (repetició els dijous a les 14.00 hores) i que també està disponible en la web oficial del Villarreal CF (www.villarrealcf.es).

 

Compartir.