El Villarreal B torna al liderat (0-1)
||||

El Mini Submarí venç als d’Eder Sarabia gràcies al gol de Jackson i es col·loca en el més alt de la taula

El Villarreal B va tocar el cel a Andorra. El conjunt dirigit per Miguel Álvarez va véncer 0-1 als Pirineus gràcies a un solitari gol de Jackson davant el qual era el líder de Primera RFEF fins al xiulet final. Per tant, el Mini Submarí torna pel cap alt alt de la taula amb un partit menys.

El partit va començar amb tots dos equips, caracteritzats pel seu bon futbol, disputant-se constantment la possessió i executant una pressió rere pèrdua molt ràpida. Dela va tindre la primera ocasió clara del xoc rematant de cap directament fora a l’eixida d’un córner. El Villarreal B ho intentava mitjançant contraatacs iniciats per Jackson, que creava molt de perill prop de l’àrea rival. Precisament, el davanter senegalés va ser l’autor del gol, endinsant-se en l’àrea i batent a Nico Ratti amb un tret col·locat que va acabar en el fons de les xarxes.

El partit va poder haver-se anat al descans amb 2-0 en el marcador. Nikita Iosifov no va connectar bé amb la pilota una passada de la mort d’Arana al caient del descans degut al pot de l’esfèric just abans de la rematada i el portera rival va poder arribar a detindre el tir mossegat.

En la segona meitat, va haver-hi dos gols anul·lats a Jackson i a Arana per clars fores de joc. Així i tot, el Villarreal B va poder mantindre l’avantatge. L’Andorra va fer canvis ofensius i va variar el sistema. El conjunt local l’intentava, sobretot, amb tirs llunyans, però Iker Álvarez es va mostrar molt segur en tot moment en aquest partit tan especial per a ell en l’Estadi Nacional, on disputa els partits com a local amb la seua selecció.

La tensió entre dos equips que volien la victòria per a ser líders es palpava en l’ambient i Adri Vilanova va ser expulsat en el temps de descompte per una forta entrada i les posteriors protestes. Després de sis minuts agònics de temps afegit, el Villarreal B es va fer amb una gran victòria davant un bon FC Andorra.

Fitxa tècnica

FC Andorra: Nico Ratti; Sergio Molina (m. 65, Rubén Enri), Diego (m. 71, Vergés), Adri Vilanova, Dani Morer (m. 82, Altimira); Iván Gil, Marc Aguado, Martí Vilà; Marc Fernández (m. 82, Manu Nieto), Rubén Bover i Hevel.

Villarreal B: Iker Á.; M.A. Leal, Dela, Martín, Tasende; Del Moral, Ramón Bueno (m. 70, Carlo Adriano); Nikita (m. 46, D. Collado), N. Jackson (m. 89, Á. Forés), S. Lozano (m. 89, Lanchi); i Arana (m. 70, Iker Goujón).

Gols: 0-1. Min. 29: N. Jackson.

Incidències: Partit entre el FC Andorra i el Villarreal B, corresponent a la jornada 23 de Primera RFEF, celebrat en l’Estadi Nacional d’Andorra.