El Villarreal B dorm en ‘play-off’ (1-0)

ACF FOTOGRAFÍA

Un solitari gol de Nahuel serveix perquè el filial groc torne a guanyar

El Villarreal B va posar la guinda al pastís. El filial groc va doblegar per la mínima a l’Olot (1-0) i tanca el 2014 amb una nova victòria que li situa en llocs de promoció d’ascens a falta del que puguen fer els seus rivals directes aquest diumenge. Finalment, un solitari gol de Nahuel Leiva va servir perquè el Mini Submarí sumara la seua segona victòria consecutiva i acabara enguany amb un bon sabor de boca.

La jugada decisiva del duel va arribar en el minut 21. Marc Mateu va connectar un potent tret que no va poder atallar el portera de l’Olot i Nahuel, molt atent, va aprofitar el seu rebutge per a marcar a porta buida.

El Villarreal B estava davant una oportunitat d’or per a assaltar els llocs de promoció i va anar a per la victòria des del principi. El filial tocava i tocava, ficant cada vegada més a la UE Olot en el seu camp. En el minut 21, anava a arribar el gol. En una jugada sensacional de Marc Mateu, el tret repel·lit pel porter visitant li quedaria a plaure a Nahuel perquè l’hispà-argentí obrira la llanda. El ‘B’ volia més. Set minuts més tard, Fran Sol va poder ampliar l’avantatge, però el porter va endevinar les seues intencions.

En el minut 40, Sergio Marcos a punt va estar de fer el 2-0. Amb el meta visitant ja batut, el capità del Mini Submarí no li’l va pensar dues vegades i va soltar un tir que va traure l’últim defensor prop de la línia de meta.

Després de la represa, els de Paco López van eixir tan endollats com en la primera meitat. Se succeïen les ocasions per part dels grocs. En el minut 66, Esteve, després d’una bona jugada individual, es va regirar fora de l’àrea i el seu tret es va ser fregant l’esquadra. En el minut 80, el mateix protagonista va ser a punt de fer el segon. En un contraatac, el tir d’Esteve es va ser fregant el pal. Amb poc més es va arribar a la xiuletada final. Victòria que serveix per a seguir la ratxa a casa i aupar al filial en la classificació.

Villarreal B: Bañuz; Blázquez (Tano, m. 87), Israel Puerto, Javi Ramírez, Felipe; Marc Mateu, Anton Shvets, Sergio Marcos, Nahuel (Jason, m. 74); Fran Sol i José Naranjo (Esteve, m. 61).

UE Olot: Wilfried; Canal, Germán, Rojas, Canelada; Héctor, Abel, Maestre (David López, m. 67), Cor (Musa, m. 79); Uri i Carlos.

Gol: 1-0. Min. 21: Nahuel.

Àrbitre: Usón Rosel (C. Aragonés). Groga als locals José Naranjo, Israel Puerto, Bañuz i Felipe; així com als visitants Sergio Maestre i Germán. Va expulsar al visitant Canal en el minut 90 per doble amonestació.