El Villarreal B segueix ‘on fire’ (4-1)
HOYOYO

El filial groc suma la seua tercera victòria seguida en Lliga després de doblegar al Sabadell

El Villarreal B segueix gaudint del seu excel·lent moment de joc i resultats. El filial groc va superar àmpliament al Sabadell per 4-1 i suma ja tres victòries consecutives en Lliga que li han fet pujar com l’escuma en la classificació.

L’equip dirigit per Miguel Álvarez va ser molt superior des del primer minut de joc. Açò sí, va caldre esperar fins al minut 28 perquè l’1-0 pujara al marcador del Mini Estadi. El seu autor va ser Akale, que va finalitzar una gran contra conduïda per Samu Chukweze.

Amb Ramón Bueno establit en la medul·lar i el ‘reforç’ de Manu Morlanes, el Mini Submarí va acaparar la possessió de la pilota. El ‘mapa de calor’ del partit sempre va estar situat en la parcel·la defensiva del conjunt arlequinat.

El 2-0 també va ser de Akale. Aquesta vegada, el davanter nord-americà va aprofitar una pilota solta en l’àrea per a anotar davant Roberto (m. 38).

La segona part no va començar bé per als interessos grocs. El Sabadell va aconseguir retallar distàncies per mitjà d’Arturo, que va marcar sobre la mateixa línia de gol (2-1, m. 46).

Malgrat el tant visitant, el Vila-real B no es va descentrar i va seguir dominant el partit. El 3-1 va ser un dur colp per al Sabadell. Andrei es va escapar per banda dreta i, quasi sense angle, va marcar el tercer gol del Mini Submarí.

El 4-1 definitiu va arribar ja en el temps de descompte després d’un precís cop de cap de Mario González.

El pròxim partit del Villarreal B serà fora de casa davant el Peralada-Girona B.

Villarreal B: Diego Fuoli; Andrei (Franquesa, m. 74), Roger Riera, Carlos Blanco, Quintillà; Akale (Lomotey, m. 63), Ramón, Morlanes, Samu; Rubén Mesa i Simón Moreno (Mario, m. 64).

Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Nico, Valentí (Edgar, m. 67); Gato, Capo, Ángel, Adri Cuevas (Josu, m. 46), Néstor (Felipe, m. 75); i Arturo.

Gols: 1-0. Min. 28: Akale. 2-0. Min. 38: Akale. 2-1. Min. 46: Arturo. 3-1. Min. 62: Andrei. 4-1. Min. 90: Mario.

Àrbitre: Aranda Anquela. Va amonestar al local Ramón; així com al visitant Capo. Va expulsar per doble targeta groga al visitant Nico al minut 86.

Incidències: Partit disputat al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva.