El Villarreal B segueix llançat (2-0)
ACF FOTOGRAFÍA

El filial groc supera a l’Hospitalet gràcies a dos gols del davanter madrileny Fran Sol

Intractable. El Villarreal B segueix amb el seu espectacular moment de forma i en aquesta jornada va superar a l’Hospitalet per 2-0 gràcies a un doblet anotador del davanter madrileny Fran Sol, que iguala amb el seu company Carlos Martínez com el màxim realitzador del filial groc amb 10 ‘dianes’. Aquest resultat permet que el Villarreal B continue com a líder del Grup III de Segona Divisió B. Cal destacar també el debut de Peris, arribat al Villarreal B procedent de l’Huracà València en aquest mercat d’hivern. El lateral esquerre valencià va ser titular i va jugar els 90 minuts.

El primer gol del partit va arribar fregant el primer quart d’hora del duel. Larrea es va inventar una genial passada interior per a Fran Sol i el ‘9’ groc va controlar dins de l’àrea i va rematar ràpidament amb la seua dreta per a batre a Aulestia.

En l’inici del segon acte es va produir la jugada del definitiu 2-0. Una gran combinació en atac de diversos jugadors grocs va acabar amb un centre ras d’Anton Shvets que Fran Sol va rematar a gol a boca de canó.

En definitiva, tres punts més per a un Villarreal B que la setmana que ve jugarà fora de casa davant l’Olot diumenge que ve 17 de gener a partir de les 16.00 hores.

Fitxa tècnica:

Villarreal B: Aitor; Carlos Julio (Miguelón, m. 46), Mauro, Pablo Íñiguez, Peris; Leo Suárez, Anton (Ramiro, m. 79), Larrea, Alfonso (Franco Acosta, m. 85); Fran Sol i Carlos Martínez.

L’Hospitalet: Aulestia; Guzmán, Castell, Aleix Coch, Savall; Miki, Xavi Puerto, Javi Pérez (Rubén Carreras, m. 67), Gerard Oliva; Raúl Torres (Gianquinto, m. 85) i David López (Boris, m. 73).

Gols: 1-0. Min. 14: Fran Sol. 2-0. Min. 51: Fran Sol.

Àrbitre: Lixandru Cristian Adrian. Va amonestar als locals Peris i Leo Suárez; així com al visitant Guzmán.

Camp: Mini Estadi.