El Villarreal B segueix deslligat (3-1)
ACF FOTOGRAFÍA

El filial aconsegueix una victòria de prestigi davant l’Hèrcules amb gols de Mauro, Cantalapiedra i Fran Sol

El Villarreal B va aconseguir una victòria de prestigi davant l’Hèrcules, un dels equips anomenat a estar en la promoció d’ascens, gràcies als gols de Marcos Mauro, Aitor Cantalapiedra i Fran Sol. Per part alacantina, el gol de l’honor ho va marcar Juanma. Amb aquest resultat, el filial groc s’aferma en el liderat del Grup III de Segona Divisió.

El primer gol del xoc va ser de bella factura. Corria el minut 9 del duel quan Leo Suárez va executar amb mestratge una falta lateral i Marcos Mauro va rematar en posició acrobàtica per a inaugurar l’electrònic del Mini Estadi de la Ciutat Esportiva.

El 2-0 ho va anotar Aitor Cantalapiedra amb una mica de fortuna. L’extrem esquerre, que va jugar el seu primer partit com a titular, va rebre una passada interior i va anotar en segona instància després de rebotar en el porter Chema.

L’últim gol del filial groc va arribar ja en la segona part i també va ser espectacular. Leo Suárez va tornar a traure’s de la cistella una genial passada interior i Fran Sol va picar la pilota amb subtilesa per a anotar el 3-0 en el minut 61. Poc després, l’Hèrcules va aconseguir retallar distàncies en el marcador amb un tir des de la frontal de Juanma.

El Villarreal B segueix amb la seua espectacular temporada i ja acumula 13 jornades sense perdre. El seu pròxim rival serà l’Atlético Levante, que rebrà als grocs el dissabte 30 de gener a partir de les 12.00 hores.

Villarreal B: Aitor; Carlos Julio, Mauro, Pablo Íñiguez, Adrián Marín; Leo Suárez (Peris, m. 70), Larrea (Mario, m. 86), Rodri, Cantalapiedra (Ramiro, m. 76); Fran Sol i Carlos Martínez.

Hèrcules CF: Chema; Chechu, Connor, Álex Muñoz, Rojas (Baldo, m. 46); Álvaro (Mariano, m. 46), Juanma, Yeray, Miñano; Gallar (Javi Flores, m. 78) i Mainz.

Gols: 1-0. Min. 9: Mauro. 2-0. Min. 22: Cantalapiedra. 3-0. Min. 61: Fran Sol. 3-1. Min. 64: Juanma.

Àrbitre: Rebollo López (C. Català). Va amonestar als locals Fran Sol i Leo Suárez; així com als visitants Rojas, Yeray, Miñano, Gallar, Juanma, Mainz i Javi Flores.

Camp: Mini Estadi.