El Villarreal B-Ontinyent, en directe!
El Villarreal B-Ontinyent, en directe!

HOYOYO

El partit es podrà veure en directe a través de Villarreal CF Live i TVCS (diumenge, 12.00 hores)

Els millors partits de la Cantera Grogueta! No et perdis el partit entre el Villarreal B i Ontinyent CF d’aquest cap de setmana. Si no pots assistir al Miniestadi per animar l’equip de Miguel Álvarez, podràs seguir-lo en directe a través de Televisión de Castellón Mediterráneo (diumenge, 12.00 hores). L’emissió començarà des de mitja hora abans de l’inici del partit amb la millor prèvia del xoc i una selecció de reportatges de la #CanteraGrogueta.

‘El Partit de la Cantera Grogueta’ també es podrà veure des de la plataforma d’emissió en directe del Submarí, Villarreal CF Live, així com des de Youtube, Periscope i Facebook.

A tota vela. El Villarreal B rep a l’Ontinyent CF al Miniestadi, amb l’objectiu de donar continuïtat a la seua fantàstica dinàmica de resultats. Transcorregudes 21 jornades, el conjunt dirigit per Miguel Álvarez manté la condició d’invicte al Mini Estadi. Per si fos poc, el filial del Villarreal acumula onze partits sense conèixer la derrota. Els groguets, immersos en la lluita pels llocs de privilegi, es mesuraran a un rival directe, que ha encaixat únicament 14 punts i sustenta el seu èxit en la solidesa defensiva.

Compartir.