El Villarreal B mereix més en el Martínez Valero

SONIA ARCOS (ELCHE CF)

Els grocs, malgrat disposar de les millors oportunitats, van sumar un punt i segueixen segons

Va estar a prop. El Villarreal B va sumar un punt davant l’Elche després d’un empat sense gols (0-0) en la seua visita al Martínez Valero en un xoc on els grocs, en una nova exhibició, van disposar de les millors oportunitats per a marcar. Al final, un punt valuós per al conjunt que dirigeix Miguel Álvarez, que manté el segon lloc del Grup III de Segona Divisió B i retalla un punt l’avantatge del capdavanter, el Mallorca, ara a sis punts dels grocs.

Encara que els locals van eixir en tromba, el Villarreal B es va fer amb el domini de la pilota i va sotmetre als il·licitans, que apostaven per la pilota llarga per a arribar a la meta de Cantero. El filial va disposar de la seua millor ocasió a la vora del descans, quan Pau, després d’una jugada a pilota parada, va connectar una impressionant cabotada que el meta de l’Elche, en una gran estirada, va desviar a córner.

En la segona part, els frangi-í-verds van guanyar en presència i van disposar de les seues oportunitats, però va ser de nou el Mini Submarí el que va portar més perill. Primer amb un mà a mà de Dalmau que es va marxar alt i després amb un gran tir amb efecte de Morlanes atallat per José Juan.

Fitxa tècnica

Elche CF: José Juan; Tekio, Gonzalo Verdú, Neyder, Manu; Manuel Sánchez; Collantes (Josan, m. 60), Provencio (Nino, m. 74), Javi Flores, Iván Sánchez; i Benja (Sory, m. 74).

Villarreal CF B: Cantero; Miguelón (Franquesa, m. 83), Roger, Pau, Quintillà; Imanol, Morlanes, Chuca, Darío; Rubén Mesa (Mario, m. 67) i Dalmau (Simón, m. 81).

Àrbitre: Óscar Sauleda Torrent (Comitè Català). Va amonestar als locals Neyder, Javi Flores i Gonzalo Verdú i al visitant Franquesa.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 32 del Grup III de Segona B disputat en l’estadi Martínez Valero davant 8.127 espectadors.