El Villarreal B frega la victòria a Llagostera (2-2)

HOYOYO

Al filial groc se li va escapar el triomf en el 88′, però suma 13 jornades consecutives sense perdre

El Villarreal B va estar a punt d’aconseguir la victòria al Municipal de Llagostera, però se li va escapar gairebé en l’última jugada. El filial groc va aconseguir donar-li la volta al marcador després del gol inicial de Pablo gràcies a les ‘dianes’ de Raba i Morlanes, però en el minut 88 va arribar el gerro d’aigua freda amb el 2-2 definitiu, obra de Colorado després d’un servei llarg de banda.

Tot i la desil·lusió, cal destacar que el Villarreal B acumula 13 jornades sense perdre en el Grup III de Segona Divisió B i segueix ferm en la segona plaça de la classificació.

Després d’uns primers compassos de tanteig, el Villarreal B va començar a dominar el xoc a partir del minut 20. Tot i això, el Llagostera va aconseguir posar-se per davant en una jugada aïllada que va finalitzar Pau ja en l’inici de la segona meitat (1-0, m. 48).

El conjunt local es va replegar i el Villarreal B va haver de treballar al màxim per aconseguir l’empat. Ho va aconseguir per mitjà de Raba, que va anotar després d’una espectacular jugada individual (1-1, m. 64). La remuntada groga es va confirmar deu minuts més tard. Aquesta vegada va ser Manu Morlanes el que va desfer de la pressió de diversos contraris dins de l’àrea per afusellar Marc (1-2, m. 74).

A partir de llavors, el Villarreal B va tenir ocasions per sentenciar i no ho va fer. Va perdonar l’1-3 i el que va arribar va ser l’empat a dos ja en el minut 88. Un servei de banda en llarg va permetre a Colorado marcar després d’una sèrie de rebutjos dins l’àrea (2-2).

El proper partit del filial groc serà contra l’Alcoià al Miniestadi de la Ciutat Esportiva el diumenge 4 de febrer (12.00 hores).

UE Llagostera: Marc; Noia (Joan, m. 73), Fuster, Bosch, Esteve, Carbó, Pablo (Alain, m. 67), Chele, Gabarre, Leo i Facu (Colorado, m. 81).

Villarreal B: Cantero; Miguelón, Roger, Juan ‘Ibiza’ (Ramón Bueno, m. 13), Quintillà; Cedrés (Morlanes, m. 67), Imanol, Darío, Raba (Franquesa, m. 81); Simón i Dalmau.

Gols: 1-0. Min. 48: Pablo. 1-1. Min. 64: Raba. 1-2. Min. 74: Morlanes. 2-2. Min. 88: Colorado.

Àrbitre: Soto Grau. Groga als locals Bosch, Gabarre i Esteban; així com als visitants Simó, Quintillà i Miguelón. Va expulsar amb vermella directa a Colorado per part del Llagostera (m. 89).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 23 del Grup III de Segona Divisió B disputat al Municipal de Llagostera.