El Villarreal B es referma a lo gran (3-0)
ACF FOTOGRAFÍA

El filial segueix al cim gràcies als gols d’Anton Shvets, Carlos Martínez i Iván Alejo

El Villarreal B reprèn el camí del triomf a lo gran. El filial groc va superar per 3-0 a Badalona i es referma en el liderat del Grup III de Segona Divisió B gràcies als gols d’Anton Shvets, Carlos Martínez i Iván Alejo.

Malgrat les importants baixes amb les que comptava Paco López, el Mini Submarí va ser superior. Els grocs es van avançar al minut 11 de joc gràcies a un precís cop de cap del migcampista rus Anton Shvets, que va rematar a la xarxa un preciós centrada des de la banda esquerra de Alfonso.

El 2-0 no trigaria a arribar. Corria el minut 24 del duel quan Edgar Ié es va escapar per banda dreta i va col·locar un centre ras perquè Carlos Martínez anotés. El ’10’ groc ja acumula 13 gols aquesta temporada. Abans d’arribar al descans Paco López va haver de moure la banqueta, ja que Larrea es va retirar lesionat i en el seu lloc va entrar Ramiro Guerra.

Ja en la segona part va arribar la sentència. Iván Alejo, que acabava d’entrar al terreny de joc, va rebre en banda dreta, va esperar que Edgar Ié li doblés per fora i va deixar anar un tir creuat amb la cama dreta davant el qual res va poder fer el porter del Badalona Marc Vito.

El proper rival del Villarreal B serà el Sabadell, que rebrà al filial groc a la Nova Creu Alta el diumenge 20 de març a partir de les 12.00 hores.

Villarreal B: Aitor; Edgar Ié, Marcos Mauro, Javi Ramírez, Carlos Julio; Leo Suárez (Iván Alejo, m. 73), Anton Shvets, Larrea (Ramiro, m. 40), Alfonso (Mario, m. 79); Fran Sol i Carlos Martínez.

Badalona: Marc Vito; Akrong, Fran Grima, Amantini, Carroza; Sergio Maestre, Morgado (Olmeda, m. 79), Toni Lao, Serrano (Sekou, m. 63), Eugeni (Josemi Perona, m. 46) i Óscar Muñoz.

Gols: 1-0. Min. 11: Anton Shvets. 2-0. Min. 24: Carlos Martínez. 3-0. Min. 81: Iván Alejo.

Àrbitre: López Fernández-Montes. Groga al local Edgar Ié; així com als visitants Carroza i Toni Lao.

Camp: Mini Estadi.