El Villarreal B entona l’heroica (0-1)

Els grocs resisteixen mig partit amb deu i fan valdre el gol de Forés per a emportar-se el triomf

Impressionant. El Villarreal B va tirar mà de casta, solidaritat i bon fer per a emportar-se un gran triomf com a visitant davant el Tenerife (0-1), on els grocs, que van jugar mitja part en inferioritat numèrica després de l’expulsió d’Abraham, van fer valdre un gol de Forés en el minut 23 que val ni més ni menys que tres punts.

Va intentar el Tenerife imposar el seu domini des del principi, però els grocs van quallar un gran primer temps. Ben col·locats i ràpids en el tall, prompte van començar a rondar la meta dels insulars. Tant que, en el 23, va arribar el gol dels de Miguel Álvarez. Després d’un gran centre creuat de Tasende, Jorge Pascual va cabotejar en l’àrea xicoteta I Forés, sempre preparat, posava el 0-1 per al Mini Submarí rematant en el pal contrari.

En el 44, les coses es posaven costa amunt per als visitants quan Abraham, en una jugada a la vora de l’àrea, veia la roja directa, deixant al Villarreal B amb deu.

El Tenerife va eixir en tromba després del descans, la qual cosa obligava al filial groguet a emprar-se a fons en cada arribada a l’àrea dels blanc-i-blaus. El filial va demostrar una impressionant capacitat de sacrifici en inferioritat numèrica durant tota la segona part, en la qual va repel·lir sense contemplacions l’assetjament dels de Tenerife.

En cada passada, en cada arribada dels insulars, la solidaritat de la plantilla del filial va funcionar com un rellotge perquè els de Miguel Álvarez, merescudament, s’emportaren els tres punts.

CD Tenerife: Juan Soriano; Mellot, Amo, Nacho González, Loïc; Sergio Glez (Bodiger, Min. 46), Alexandre, Elady (Aitor Buñuel, Min. 68), Jesús (Ángel, Min. 46); Teto (Roberto López, Min. 68) i Enric Gallego.

Villarreal CF B: Iker Álvarez; Espigares, Abraham, Lekovic (Pablo Íñiguez, Min. 65), Tasende; Lanchi (Rodrigo, Min. 82), Carlo Adriano, Aitor Gelardo, Ontiveros (Tiago); Álex Forés (Pau Navarro, Min. 46) i Jorge Pascual (Collado, Min. 74).

Gols: 0-1. Min. 23: Álex Forés.

Àrbitre: González Díaz (Comité Asturià). Va amonestar a Lanchi i Iker Álvarez per part del Villarreal i a Nacho i Loïc en el cas del Tenerife. Va expulsar a Abraham per roja directa en el 44.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 15 de LaLiga Hypermotion disputat en l’Estadi Heliodoro Rodríguez de Santa Cruz de Tenerife.