El Villarreal B empata i ja és líder en solitari (1-1)

ACF FOTOGRAFÍA

El filial s’avança davant l’Olot amb gol de Carlos Martínez, però no va poder mantenir la renda

El Villarreal B no puc passar de l’empat en el terreny de joc de la UE Olot en un intens partit en què qualsevol dels dos equips va poder emportar-se el triomf. Al final, repartiment de punts que permet al filial groc ampliar lleugerament el seu avantatge al capdavant de la taula de Grup III de Segona Divisió B aprofitant la derrota del Reus a casa de l’Espanyol B. Ara mateix, el Mini Submarí ja és líder en solitari.

El 0-1 el va marcar Carlos Martínez davant el seu exequip en el minut 68. El davanter del Villarreal B va aprofitar una centrada rasa d’Alfonso Pedraza des de la banda esquerra col·locant l’esfèric ajustat al primer pal. El filial groc no va poder aguantar la seva renda i l’Olot va empatar per mitjà de N’Diaye en el minut 76.

El proper partit del Villarreal B serà davant l’Hèrcules al Miniestadi de la Ciutat Esportiva el diumenge 24 de gener a partir de les 12.00 hores. Aquest partit serà retransmès en directe a través de Villarreal CF Live i de Televisión de Castellón Mediterráneo.

UE Olot: Muñoz; Martínez, Quezada, Blázquez, Rojas; Traoré (Sergio, m. 70), Ramos (Marcel, m. 8), Simón, N’Diaye; Oriol i Diego (Abel, m. 89).

Villarreal B: Aitor; Miguelón, Marcos Mauro, Pablo Íñiguez, Javi Ramírez; Leo Suárez (Aitor Cantalapiedra, m. 52), Rodri, Anton Shvets (Larrea, m. 52), Alfonso; Fran Sol i Carlos Martínez (Ramiro, m. 85).

Gols: 0-1. Min. 68: Carlos Martínez. 1-1. Min. 76: N’Diaye.

Àrbitre: Galech Apezteguía (C. Navarro). Groga als locals Oriol, Rojas i N’Diaye; així com al visitant Javi Ramírez.