El Villarreal B empata davant l’Espanyol B (2-2)
ACF FOTOGRAFÍA

El filial groc anava guanyant 2-0, però no va poder mantenir la seva renda favorable al Mini Estadi

Una llàstima. El Villarreal B va empatar davant l’Espanyol B al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva (2-2) en un partit en què el filial groc es va posar amb dos gols d’avantatge en el marcador, però no va poder mantenir la seva renda. Els gols del Villarreal B van ser obra d’Alfonso Pedraza i Leo Suárez, que van ser neutralitzats per Marc Gual i Entrena.

L’1-0 va arribar al minut 19. Una espectacular cavalcada d’Alfonso Pedraza va permetre a l’extrem esquerre cordovès disparar amb potència i inaugurar l’electrònic des de dins de l’àrea. El 2-0 també es va produir en la primera meitat. Leo Suárez va encarar al seu parell en banda dreta i va disparar al pal curt enganyant el porter ‘periquito’. Ja a la segona part, el Villarreal B no va poder mantenir el seu avantatge a causa dels gols de Marc Gual i Entrena.

El proper partit del Villarreal B serà el diumenge 10 de gener a partir de les 16.30 hores davant l’Hospitalet. Aquest partit serà retransmès en directe a través de Villarreal Live i de Televisión de Castellón Mediterráneo.

Fitxa tècnica:

Villarreal B: Aitor; Miguelón, Mauro, Pablo Íñiguez, Carlos Julio; Leo Suárez, Anton Shvets (Ramiro, m. 77), Rodri, Alfonso (Raba, m. 83); Carlos Martínez i Franco Acosta (Mario, m. 67).

Espanyol B: Andrés; Marc Navarro (Entrena, m. 9), Lluís López, Aaron, Gales (Antonio Cristian, m. 75); Roca, Robert, Àlex Serrano, Rufo; Dalmau i Pibe (Marc Gual, m. 67).

Gols: 1-0. Min. 19: Alfonso. 2-0. Min. 38: Leo Suárez. 2-1. Min. 72: Marc Gual. 2-2. Min. 78: Entrena.

Àrbitre: Mateo Montañés (C. Aragonès). Va amonestar al local Leo Suárez i als visitants Lluís López i Roca.