El Villarreal B empata amb inferioritat numèrica (0-0)

El filial groguet continua amb la seua posada a punt en el ‘stage’ de pretemporada en Oliva

El Villarreal B va aconseguir un meritori empat davant de l’Elx Ilicità (0-0) en un nou amistós de pretemporada del filial groc, que esta vegada es va disputar en les instal·lacions d’Oliva Nova en Oliva. El filial groc va haver de jugar des del minut 11 amb un jugador menys per l’expulsió per roja directa de Raba.

El partit va començar amb ocasions per als dos equips, però en el minut 11 Raba va ser expulsat i el filial groc va haver de jugar quasi tot el partit amb un jugador menys. Una nova prova molt exigent per als de Paco López. L’equip elxà no volia desaprofitar l’oportunitat de jugar amb un més, però el Villarreal B va mostrar la seua fortalesa i va aconseguir un empat sense gols en un partit molt complicat.

El proper partit preparatòri per als de Paco López serà este dissabte davant de l’Olimpic de Xàtiva també en les instal·lacions d’Oliva Nova (10.00 hores).

Villarreal B: Joan; Miguelón, Juan ‘Ibiza’, Pau, Maldonado; Morlanes, Chuca, Doffo, Raba; Carlos López i Franco Acosta.

També van jugar: Felipe, Ander, Ramiro, Mauro, Peris, Larrea, Javi García, Gutsulyak, Carlos Martínez i Darío.

Elx Ilicità: Juanma, Rubén,Heredia, Ismael, Mauro, Samba, Caballero, Bentik, Chicha, Molina i Ismael.

També van jugar: Jero, Pepe, Olmos, Lamine, Valero, Brani, Javi Llor, Kilian i Domnigo.

Targetes: Gorga a Rubén, Ismael, Samba, Brani i Kilian per part de l’equip alacantí. Roja directa al jugador del Villarreal B Raba (m. 11).