El Villarreal B aconsegueix un bon punt a El Collao
HOYOYO

El combinat de Javi Calleja signa taules davant el CD Alcoyano en inferioritat numèrica (1-1).

El Villarreal B va obtenir un valuós punt de la seua visita a El Collao. El conjunt de Javi Calleja va signar taules davant el CD Alcoyano (1-1) en un partit que va obligar als grocs a emprar al màxim per treure alguna cosa positiva de la seua visita a terres alacantines, ja que l’expulsió de Raba al minut 43 va deixar en inferioritat numèrica al Mini Submarí.

Des de l’arrencada, els dos conjunts van buscar fer-se amb el control del xoc, el que va comportar una intensa batalla al centre del camp. La primera oportunitat de gol va ser per al quadre local. A l’equador del primer temps, Gato va enviar a pocs centímetres de la porteria groga un potent cop de cap. Poc després, l’equip blanc i blau tenia una segona ocasió d’avançar-se al marcador. Omgba va provar sort amb un xut llunyà que va marxar per sobre de la meta defensada per Diego Fuoli.

Davant el creixent domini local, el Submarí va replicar amb una fantàstica acció de Leo Suárez, que amb una espectacular conducció en els últims metres del camp rival, va habilitar a Dalmau perquè el balear anotara a plaer i posara per davant al Mini Submarí. El gol va esperonar els grocs que van poder posar terra pel mig fins a dues vegades. No en va, Raba no va poder materialitzar després de dos grans accions col·lectives. Un minut després de la segona oportunitat que va tenir en les seues botes, el migcampista càntabre va veure la segona groga i deixava al Villarreal B en inferioritat numèrica, el que va obligar al Mini Submarí a fer un sobreesforç per poder puntuar a El Collao.

Després del descans, l’Alcoyano va fer efectiva la seua superioritat numèrica i la va traduir en domini i possessió. El Mini Submarí va saber replegar-se amb gran ofici i frenar les constants escomeses locals. Els locals van igualar el partit mitjançant un cop de cap de Ribelles, que va batre per baix a Fuoli just abans d’arribar a l’equador de la segona meitat.

Els pupils de Javi Calleja van defensar l’empat i van poder sumar un punt que els col·loca, amb 11 punts en cinc partits, en tercera posició del Grup III de la Segona Divisió B.

El Mini Submarí s’enfrontarà la setmana que ve en la sisena jornada del Grup III de la Segona Divisió B, davant el UD Cornellà al Mini Estadi.

-Villarreal B: Diego; Genis, Roger, Juan Ibiza, Enric; Ramiro, Imanol, Chuca (Quintillá, m. 86), Leo Suárez (Cristian Cedrés, m. 71); Raba y Dalmau (Acosta, m. 77).

-CD Alcoyano: Bañuz; Barreda, Omgba, Cristian, Mario; Ribelles, López Silva (Kilian, m. 65), Pau (José Miguel, m. 58), Davi Torres; Gato y José García (Álvaro, m. 65).

-Gols: 0-1. Min.29: Adrián Dalmau. 1-1. Min. 65: Ribelles.

-Àrbitre: José Antonio Sánchez (Col·legi Andalús). Va amonestar als locals José García, Gat, Davi Torres, Barreda, Omgba i Ribelles; així com als visitants Chuca, Quintillá i Dalmau. Va expulsar Raba per doble amonestació (43 ‘).

-Incidències: Partit corresponent a la cinquena jornada del Grup III de la Segona Divisió B disputat a El Collao.