El Villarreal B aconsegueix el triomf a l’èpica (2-1)
ACF FOTOGRAFÍA

El filial supera el Cornellà jugant 50 minuts en inferioritat numèrica gràcies a un doblet de Fran Sol

Una victòria aconseguida de manera èpica. El Villarreal B va aconseguir un important triomf davant un rival directe a la part alta de la taula en un partit en què el filial groc va haver de jugar més de 50 minuts en inferioritat numèrica després de la rigorosa expulsió soferta pel central Marc Mauro. Finalment, un doblet golejador de Fran Sol li va donar els tres punts a l’equip de Paco López davant el Cornellà al Miniestadi de la Ciutat Esportiva.

El 1-0 va arribar a la mitja hora de joc. Fran Sol es va desfer del seu parell i va deixar anar un terrible cop de dreta des de més de 20 metres que va sorprendre al porter Marcos. Un golàs que servia per inaugurar el marcador.

El partit semblava controlat pel filial groc, ja que manava sobre el terreny de joc, però es va complicar en el minut 39. El col·legiat del partit va assenyalar com a penal una entrada de Marcos Mauro sobre un rival malgrat que el central del Villarreal B va tocar clarament la pilota. A més, el ‘4’ del filial groc va ser expulsat per vermella directa. El davanter Enric es va encarregar de materialitzar la pena màxima (1-1, min. 40).

Ja en la segona meitat va arribar el 2-1 definitiu. Leo Suárez es va escapar per banda dreta i va centrar perquè Fran Sol afusellés al porter amb una precisa rematada amb el peu. El Villarreal B va haver de patir d’aquí fins al final del partit per aconseguir la victòria, però finalment ho va aconseguir.

El proper partit del Villarreal B serà en el feu del Pobla de Mafumet aquest dissabte 19 de desembre a partir de les 16.30 hores.

Villarreal B: Aitor; Miguelón, Marcos Mauro, Pablo Íñiguez, Carlos Julio; Leo Suárez (Franco Acosta, m. 84), Larrea, Rodri, Alfonso (Ramiro, m. 87); Fran Sol, Carlos Martínez (Javi Ramírez, m. 68).

UE Cornellà: Marcos; Pere, Lucas, Borja, Ricard (Antonio, m. 82); David, Gómez, Pep (Óscar, m. 62), Enric; Xemi i Masque (Fran, m. 74).

Gols: 1-0. Min. 30: Fran Sol. 1-1. Min. 40: Enric, de penal. 2-1. Min. 54: Fran Sol.

Àrbitre: Díaz de Mera Escuderos. Va amonestar als locals Miguelón i Larrea; així com al visitant Pep. Va expulsar amb vermella directa al local Marcos Mauro al minut 39.