El Villarreal augmenta les seues beques per a la UJI
El Villarreal augmenta les seues beques per a la UJI
ACF FOTOGRAFÍA

El club destinarà 25.000 euros als esportistes i 10.000 més per a la formació

El vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, ha fet lliurament hui, en un acte celebrat en el Saló d’Actes de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de la UJI, les beques corresponents al curs 15-16 dins del conveni que el club manté amb la universitat castellonenca. Les beques estan destinades a estudiants esportistes i la seua fi és premiar l’esforç que aquests alumnes realitzen en compaginar ambdues activitats.

A més del vicepresident del Villarreal CF, l’acte ha comptat amb la presència de Miguel Ángel Moliner, Vicerector d’Economia i PAS, Pablo Aibar, Vicerector de Campus, Infraestructures i Noves Tecnologies i de Carlos Hernando, director del Servei d’Esports de la UJI.

Així, el club ha augmentat les beques als esportistes a 25.000 euros i, a més, destinarà altres 10.000 per a la formació. Amb la ‘Càtedra Villarreal CF de l’esport’, el club intenta col·laborar amb el suport als esportistes, així com al creixement en l’educació, ja que parteix dels diners destinats va dirigit a realitzar congressos, cursos, jornades, seminaris i conferències en assumptes relacionats amb l’esport.

El Villarreal CF sota la marca corporativa ‘Endavant’ realitza diferents activitats des de fa més d’una dècada amb finalitats socials, culturals, esportius i educatius per a transmetre i reflectir els valors del club.

Compartir.