El Villarreal, a la final de l’Aspire Challenge U15

VILLARREAL CF

Els grocs golegen a l’amfitrió (0-4) amb gols de Lara, Lozano i un doblet de Cámara

El Cadet de primer any del Villarreal disputarà la final Or del torneig LFP Aspire Challenge U15 de Qatar després de golejar als amfitrions de l’Aspire Academy per 0-4 en les semifinals. El conjunt entrenat per Pepe Alcaide va jugar una fantàstica primera part i ja als vint segons de partit es va avançar per mitjà del malí Oumar Cámara, que també va anotar el segon en el minut 16. Amb un impressionant desplegament de tot l’equip en la primera part, Sergio Lozano va anotar el 0-3, mentre que Toni Lara va sentenciar amb el 0-4 abans del descans.

Ja en la segona part, el Cadet del Villarreal va administrar el seu avantatge davant un rival que es va emprar amb contundència per a un torneig amistós i que va acabar amb nou futbolistes, mentre que els grocs també van patir l’expulsió de Raúl Cabedo.

Els grocs lluitaran demà dimecres a partir de les 18.15 hores (en directe per Gol T i la Lliga TV) pel títol contra el guanyador de l’altra semifinal, que disputaran el Valencia CF i l’Atlético de Madrid.