El Vila-real BC se suma a Endavant Esports
El Vila-real BC se suma a Endavant Esports
VILLARREAL CF

El Villarreal CF amplia el seu programa de patrocinis esportius per a la Temporada 2016-17

Endavant Esports no deixa de créixer. El Villarreal CF va augmentant el seu radi d’acció a través de la seua marca corporativa que va començar en 2004 amb Pablo Herrera, després de guanyar una medalla en els Jocs Olímpics d’Atenes. Des de llavors el seu patrocini i ajuda no ha parat d’augmentar per als distints equips i jugadors individuals que anaven formant part dins del programa Endavant Esports. Fins ara, el programa comptava amb deu clubs i cinc esportistes d’elit de la província, donant abast a uns quatre mil esportistes. A ells, se suma a partir d’ara el Vila-real Bàsquet Club.

Cal destacar, que l’ajuda que brinda el Villarreal a tots estos esportistes i entitats no és només econòmica, sinó també esportiva, brindant les instal·lacions i l’assistència mèdica del club.

El Vila-real BC ha desenvolupat al llarg dels seus 23 anys d’història un gran treball per a fomentar el bàsquet femení en la localitat. En la temporada 94/95 el club tenia tres equips: un sènior, júnior i un cadet. Una temporada després, en el 95/96 ja eren quatre els equips que formaven part de l’entitat: sènior, júnior i dos cadets. A través del treball amb estos equips es va aconseguir l’ascens a segona divisió nacional, mentres que les categories de formació continuaven augmentant i millorant. Per distints motius, unes temporades després va desaparéixer el sènior, però es continuava treballant en la formació de jugadores. En la temporada 2004/05 l’equip sènior va tornar al club i, des de llavors, el Vila-real BC no ha deixat de créixer. Actualment, compta amb prop de 150 llicències federatives en les distintes categories des de sènior fins a l’escola del club, i esperen per a la pròxima temporada ser moltes més jugadores per a continuar creixent, però ara amb Villarreal CF.

En els pròxims dies la família d’Endavant Esports continuarà creixent amb més clubs i esportistes. Benvingudes a Endavant Esports!

Compartir.