skip to content
El Tour Groguet ja està instal·lat a Vinaròs
El Tour Groguet ja està instal·lat a Vinaròs

VILLARREAL CF

El ‘estand’ del Villarreal CF està situat a Foto-Vídeo Reula

Tots els aficionats del Villarreal que viuen a Vinaròs poden abonar-se al club avui i demà a la seva pròpia localitat. El Tour Groguet estarà durant dos dies (6 i 7 d’agost) a Foto-Vídeo Reula (C / Sant Cristòfol, 49) perquè qualsevol interessat en unir-se al Villarreal ho pugui fer amb total comoditat entre les 10.00 i les 13.30 del matí i les 17.30 i 20.00 hores de la vesprada.

La gira del Villarreal pels pobles de la província suma amb aquesta la seva setena parada des que arrenqués el passat 15 de juliol a Benicarló. Així que si ets de Vinaròs i del Villarreal no dubtis en assistir a Foto-Vídeo Reula i aconseguir el teu passi d’abonat per a la temporada 2015-16.

L’objectiu del Tour Groguet del Villarreal CF és donar continuïtat a la campanya Endavant Província de promoció de les localitats castellonenques que el club ja va posar en marxa la passada temporada amb excel·lents resultats. Així mateix, la campanya també permetrà apropar el club a tota la província, un altre dels ferms compromisos del Submarí.

Gaudeix del Villarreal i del Tour Groguet a Vinaròs! No t’ho perdis! L’has de viure!

L’última parada a la que estarà present al Tour Groguet 2015-16 serà la següent:

Peníscola

  • Dies: 10 i 11 d’agost.
  • Bijoux Moda. Av. Espanya, 29.
  • Horari: 10.00 a 13.30 i 17.30 a 20.00 h.
Compartir.