skip to content
El Tour Groguet arriba a Vinaròs
El Tour Groguet arriba a Vinaròs
ACF FOTOGRAFÍA

Els afeccionats podran abonar-se al Villarreal CF en Foto-Vídeo Reula

El Tour Groguet del Villarreal CF continua en marxa pels municipis de la província. La seua penúltima parada serà demà a Vinaròs. El Submarí estarà en el municipi els dies 6 i 7 d’agost i romandrà en Foto-Vídeo Reula (C/ Sant Cristòfol, 49) de 10.00 a 13.30 hores i de 17.30 a 20.00 hores. D’aquesta manera, els habitants de Vinaròs i afeccionats al Villarreal que estiguen interessats a abonar-se al club ho podran fer de forma ràpida, senzilla i amb totes les comoditats possibles.

Els municipis de Benicarló, Almenara, la Vall d’Uixó, Betxí, l’Alcora i Borriol ja van rebre al Tour Groguet i tan solament restarà fer una última parada la setmana vinent a Peníscola.

L’objectiu del Tour Groguet del Villarreal CF és donar continuïtat a la campanya Endavant Província de promoció de les localitats castellonenques que el club ja va engegar la passada temporada amb excel·lents resultats. Així mateix, la campanya també permetrà acostar el club a tota la província, un altre dels ferms compromisos del Submarí.

L’última parada del Tour Groguet 2015-16 serà a Peníscola:

Peñíscola

  • Díes: 10 y 11 de agost.
  • Bijoux Moda. Avda. Espanya, 29.
  • Horari: 10.00 a 13.30 y 17.30 a 20.00 h.
Compartir.