skip to content
El Tour Groguet arriba a Peníscola
El Tour Groguet arriba a Peníscola

VILLARREAL CF

El ‘stand’ del Villarreal CF està instal·lat en Bijoux Moda

El Tour Groguet del Villarreal arriba a la seua fi. Després d’un llarg recorregut per alguns municipis de la província de Castelló, la gira groga fa la seua última parada. Tots els afeccionats del Villarreal que viuen a Peníscola poden abonar-se avui i demà al club en el seu propi municipi. El Tour Groguet estarà durant dos dies (10 i 11 d’agost) en Bijoux Moda (Av. Espanya, 29) perquè qualsevol interessat a unir-se al Villarreal el puga fer amb total comoditat entre les 10.00 i les 13.30 del matí i les 17.30 i 20.00 hores de la vesprada.

La gira del Villarreal pels pobles de la província summa amb aquesta la seua octava i última parada des que arrancara el passat 15 de juliol a Benicarló. Així que si eres de Peníscola i del Villarreal no dubtes a assistir a Bijoux Moda i aconseguir la teua passada d’abonat per a la temporada 2015-16.

L’objectiu del Tour Groguet del Villarreal CF és donar continuïtat a la campanya Endavant Província de promoció de les localitats castellonenques que el club ja va engegar la passada temporada amb excel·lents resultats. Així mateix, la campanya també permetrà acostar el club a tota la província, un altre dels ferms compromisos del Submarí.

Gaudeix del Villarreal i del Tour Groguet a Peníscola! No t’ho perdes! Has de viure-ho!

Compartir.