El Torneig 3×3 Groguet torna a La Ceràmica
El Torneig 3×3 Groguet torna a La Ceràmica
HOYOYO

La competició signarà la seua estrena aquest curs durant la prèvia del xoc davant del Real Valladolid

Torna l’emoció del Torneig 3×3 Groguet! La plaça de l’Estadi de la Ceràmica acollirà, per segona temporada consecutiva, aquesta divertida competició, que signarà la seua estrena durant la prèvia del partit de lliga davant el Real Valladolid (diumenge, 16.15 hores).

El Torneig 3×3 Groguet tornarà a ser un dels principals atractius de la Fan Zone prèvia als xocs del Villarreal CF en l’Estadi de la Ceràmica. Un any més, aquesta disputada competició congregarà als equips prebenjamins i benjamins dels clubs convinguts amb el Villarreal CF. La primera jornada comptarà amb el Burriana Futbol Base, el CD Betxí, i el CF United Vinaròs.

A més de gaudir del seu esport favorit davant un dels coliseus del futbol espanyol, els participants rebran una samarreta del Torneig 3×3 Groguet, un refrigeri per recobrar forces i una entrada gratuïta a l’encontre del Submarí. Per la seua banda, els familiars podran adquirir-les per només cinc euros. Així mateix, els campions de la jornada a les dues categories recolliran una medalla, saltaran a la gespa de La Ceràmica per fotografiar-se amb l’onze inicial del Villarreal CF i entraran en el sorteig d’un viatge, al costat de dos acompanyants, per acompanyar el Submarí a un seus desplaçaments de la lliga.

Per si fos poc, els equips guanyadors de cada cap de setmana competiran en una jornada de finalistes, en la qual els vencedors d’aquesta fase tindran l’oportunitat de coronar com a campió absolut de la categoria sobre la gespa de l’Estadi de la Ceràmica durant el descans d’un xoc del primer equip.

Per inaugurar la nova edició del Torneig 3×3 Groguet, Marcos Senna ha jugat a la Ciutat Esportiva un petit partit amb els joves talents del Platges de Moncofa, campions de la categoria prebenjamí de la passada edició.

Compartir.