El talent i la capacitat del Benjamí A
El talent i la capacitat del Benjamí A

VILLARREAL CF

El jove conjunt groc aprèn a ritme de triomf després de signar un inici de lliga immillorable

Il·lusió i ganes de créixer com a futbolistes. Aquestes són les dues principals qualitats que ressalten d’un Benjamí A amb cares noves en el qual els seus dotze tripulants somien amb algun dia defensar la samarreta del Villarreal CF en l’espectacular Estadi de la Ceràmica. Encara que per arribar a aquest punt, a aquests nens de només 8 anys d’edat encara els queda moltíssim que divertir-se i aprendre vestint els colors del seu equip, el Submarí Groc.

De moment, les joves estrelles grogues han començat el campionat de lliga de forma immillorable. Després de quatre jornades disputades en aquest inici de la competició, els campions del Benjamí A han aconseguit sumar 12 punts i ple de victòries.

En les últimes sessions, tal com explica un dels tècnics del conjunt groc, Mario Bárcena, han posat especial èmfasi en la sortida de pilota. “Aquestes últimes setmanes estem posant el focus en aquesta faceta. Tractant de millorar una mica a nivell interpretatiu a la eixida de pilota, aprenent a diferenciar amb quants jugadors ens pressionen a primera línia i què hem de fer en cada situació”, reconeix el preparador .

A nivell tècnic, els joves talents grocs exhibeixen una gran capacitat. “Tenim jugadors amb alta capacitat tècnica i amb molts recursos amb i sense la pilota als peus. Això els ajuda a resoldre moltes situacions. A més, són uns apassionats del futbol. Ho viuen molt. Sempre es mostren molt participatius en les xerrades tècniques. Vam rebre ‘feedback’ per part seua i ens transmeten entusiasme. Aquest any els hem introduït la pissarra i l’acceptació ha estat màxima. En línies generals, estem molt satisfets amb la seva entrega i ganes d’aprendre”, explica.

La plantilla del Benjamí A està formada pels següents jugadors: Mathias Birlodeanu, Nicolás Buñuel, Alexandru Buzaeanu, Arnau Calas, Alejandro Duque, Aleix Ferrer, Jordi González, Jordi Mata, Román Teresa, Iván Valderrama, Raúl Estephano Varzaru i Adrián Vivo.

Dirigeixen l’equip els tècnics Mario Bárcena, Vicente Masiá, Antonio Olmo, Carlos Moreno, David Segarra y Karim Hamidi.

 

Compartir.