El somriure d’un xiquet (1-0)
||||

El Villarreal B va dedicar el triomf davant l’Andorra a José Manuel Llaneza

El Villarreal B va tornar a la senda de la victòria gràcies a un solitari gol de Fer Niño que va servir per a doblegar a l’Andorra en el Mini Estadi (1-0). Va ser un partit intens, amb clares ocasions de gol i molt ritme.

El duel va estar marcat per la recent pèrdua del vicepresident del Villarreal, José Manuel Llaneza, que tants i tants partits va gaudir de la Cantera Grogueta a la Ciutat Esportiva que des d’ara porta el seu nom. Com és lògic, es va guardar un respectuós minut de silenci abans del xiulet inicial.

La primera part va ser molt igualada i tots dos equips van tindre clares ocasions de gol. Tan sols havien transcorregut uns minuts de joc i l’Andorra va poder avançar-se per mitjà d’Héctor, però el seu xut es va anar al lateral de la xarxa. També la va tindre el filial, amb un tir llunyà de Ojeda que es va anar massa creuat.

En el 24’ va arribar la millor oportunitat de l’Andorra en aquest primer acte. Bakis va connectar un tremend xut a boca de canó i Filip Jorgensen va realitzar una espectacular parada plena de reflexos.

Ja fregant el descans va ser el torn dels grocs. Diego Collado es va plantar només davant Raúl Lizoain, però aquest va evitar el gol quan ja es cantava en les graderies del Mini Estadi.

El Mini Submarí es va avançar en el marcador després del pas pels vestuaris. Després d’una jugada amb diversos rebots, la pilota va acabar als peus de Fer Niño dins de l’àrea i aquest no va perdonar (1-0, m. 53).

D’ací fins al final del partit el Villarreal B va aguantar les escomeses rivals i va poder sentenciar a la contra. El marcador ja no es mouria i el filial va sumar tres punts d’or. El seu pròxim rival serà l’Albacete fora de casa (diumenge, 21.00 hores).

Villarreal B: Jorgensen; Carreira, Dela, Mbacke, Tasende; Collado (Pacheco, m. 74), Del Moral, Carlo, Geralnik (Carlos Romero, m. 74); Ojeda (Forés, m. 74) i Fer Niño (Iosifov, m. 87).

FC Andorra: Raúl Lizoain; Alti, Adri, Mika Mármol, Martí Vilà; Héctor, Jandro (Molina, m. 85), Moha (Iván Gil, m. 74); Germán (Carlos Martínez, m. 81), Bakis (Jacobo, m. 74) i Almpanis (Bundu, m. 81).

Gol: 1-0. Min. 53: Fer Niño.

Àrbitre: Moreno Aragón (C. Madrileny). Groga al local Carlo.

Incidències: partit corresponent a la jornada 12 de LaLiga Smartbank disputat en el Mini Estadi davant la presència de 1.315 espectadors. Es va guardar un respectuós minut de silenci en memòria del vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza.