skip to content
El prometedor futur del Prebenjamí C
El prometedor futur del Prebenjamí C

HOYOYO

El conjunt groc està creixent a partir d’un bloc compacte i uns excel·lents guarismes defensius

Futur i ambició a les files del Prebenjamí C del Villarreal CF. Els jugadors groguets van, com cada setmana, als camps de Futbol 8 de la Ciutat Esportiva a divertir-se i seguir aprenent sobre el seu esport favorit. 15 xicotets jugadors s’enfunden la samarreta del Villarreal, es calcen les botes i es posen a les ordres dels seus entrenadors, Nicolás Román i Pablo Mendes, que estan pendents de cada detall dels seus cracs. “Incidim molt en que els nois cresquen com a jugadors, però també tractem d’inculcar els valors d’aquest club”, ressalta el preparador de la Cantera Grogueta, Nicolás Román.

Amb la il·lusió per bandera, els jugadors inicien l’entrenament. Escolten atentament les indicacions dels seus preparadors, abans de començar a completar diferents jocs i activitats. “És un grup molt il·lusionant, que viu el futbol com la seua gran passió. Són diamants en brut. Porten un any de treball en la categoria i els polim perquè milloren com a jugadors i puguen aportar el màxim possible a aquest equip”.

A més, Nicolás Román ressalta que a hores d’ara l’equip està centrant-se en entendre i aplicar sobre el terreny de joc els conceptes bàsics del futbol: “Intentem que els xics entenguen el joc i sàpiguen interpretar-lo. Al final han d’entendre que aquest no és un esport individual. Han de millorar com a jugadors, però sempre posant la seua feina al servei del col·lectiu”.

Instal·lats en la part alta de la taula, els grocs basen la seua gran temporada als seus excel·lents números defensius. “És una lliga molt igualada i tot acaba de començar. A tots els equips ens agrada aconseguir grans resultats, però a aquestes edats en cap cas és una prioritat. L’important és que gaudisquen, aprengan i cresquen com a futbolistes tant individual com col·lectivament”, conclou Román.

 

 

Compartir.