skip to content
El primer equip es bolca amb la Yellow Cup
El primer equip es bolca amb la Yellow Cup

ACF FOTOGRAFÍA

Una desena de futbolistes van compartir moments amb els participants del torneig groc

La meitat de la plantilla del Villarreal en un grup format per Bruno, Cani, Giovani, Aquino, Óliver, Trigueros, Pantic, Jaume Costa, Jokic, Joan Román i Pina es va bolcar amb els aficionats i les joves promeses en el primer dia de competició de la Yellow Cup 2014, que se celebra des de hui en la Ciutat Esportiva del Submarí i reuneix a més d’un centenar d’equips de totes les categories del futbol base.

Els futbolistes grocs van saludar als participants i van realitzar una signatura d’autògrafs després del final de l’entrenament davant tots els visitants, que també van tenir l’oportunitat de fotografiar-se amb els jugadors del primer equip.

La Villarreal Yellow Cup, organitzada per Endeka Sports, compleix la seua quarta edició com un dels tornejos de major prestigi de la Setmana Santa, ja que compta amb la participació de més d’un centenar d’equips i espera l’assistència de més de 15.000 equips.

Per a saber més sobre la competició, punxa sobre el següent enllaç, en el qual podràs descobrir totes les sorpreses esportives i extra esportives que la competició ha preparat: Edició Yellow Cup 2014

Per a seguir la competició, els afeccionats poden consultar la següent web: Resultats Yellow Cup 2014

 

Compartir.