El Playas triomfa al Nacional Promesa
El Playas triomfa al Nacional Promesa

VILLARREAL CF

El club d’atletisme està patrocinat pel Villarreal CF dins d’Endavant Esports

El Playas de Castellón, club d’atletisme patrocinat pel Villarreal CF dins de la seva iniciativa Endavant Esports, va culminar ahir una espectacular actuació en el Campionat d’Espanya Promesa, celebrat aquest cap de setmana a la pista d’atletisme de Campclar, a Tarragona. L’equip castellonenc es va fer amb un ampli botí de 17 medalles, que el va alçar al primer lloc per clubs amb 159 punts, pels 120 de l’AD Marathon madrileny i els 105 de l’FC Barcelona.

En total el Playas va sumar set ors, quatre plates i 6 bronzes. La participant més llorejada va ser l’atleta María Belén Toimil, que va aconseguir un or en llançament de pes i un bronze en llançament de disc. En categoria femenina es van aconseguir 6 medalles més, destacant la participació en els 400 metres, amb Sara Gómez i Bárbara Camblor primera i segona, respectivament.

El palmarès femení es va completar amb la plata de Osarumen Odeh en llançament de martell i els bronzes d’Ana Martín-Sacristán en salt de longitud, Elena Moreno a 200m i Maryia Roshchyn en 400 tanques.

En categoria masculina van arribar les altres 9 medalles del Playas. Els primers llocs van ser per Arián Olmos en 100m, Kevin Arreaga en martell, Álvaro Martín a 10.000 marxa, Alexis Sastre en alçada i Fernando Ramos en longitud.

També hi va haver dos segons llocs, a càrrec d’Enrique González en 400 tanques i David Jiménez a 400m, i dos bronzes, aconseguits per Javier Alcàsser en salt amb perxa i Daniel Andújar en els 800m.

L’actuació de l’equip castellonenc es va completar amb un altre bronze a càrrec de Mostafa Sahaoui en els 3.000 metres obstacles, però al no tenir l’atleta la nacionalitat espanyola, el seu resultat no va puntuar per a la classificació general del Nacional.

Compartir.