skip to content
El planter tanca un 2014 inoblidable
El planter tanca un 2014 inoblidable

VILLARREAL CF

Set equips van ser campions i 23 futbolistes van ser internacionals

Un any inoblidable. El #PlanterGroguet tanca el 2014 amb un balanç més que positiu. El Villarreal és un club que aposta fermament pel futbol base, com demostra que té 42 equips i més de 600 talents en procés de formació. Aqueix esforç porta premi.

No en va, al llarg del 2014 set equips del #PlanterGroguet van aconseguir ser campions en el final de la temporada passada. Va ser el cas del Cadet C, infantil A, Infantil B, Aleví C, Benjamí A, Benjamí F i Mini Benjamí B. Tots ells van liderar les seues respectives taules en finalitzar el campionat de lliga i van demostrar ser els millors de les seues categories.

Però no solament va haver-hi èxits grupales, sinó també individuals. De fet, un total de 23 futbolistes del #PlanterGroguet van ser cridats per les seues seleccions nacionals al llarg de l’any. Les categories inferiors d’Espanya, com és lògic, van ser les que més grocs van citar. Fins a 17 joves talents del Villarreal van defensar els interessos de la ‘Roja’: Lucía Gómez, Edu Adell, Sergio Lozano, Manu Morlanes, Villa, Trápaga, Fondarella, Iván Martín, Pedro García, Aleix, Madger, Ramiro Guerra, Mario González, Adrián Marín, Nahuel, Israel Puerto i Javi Ramírez es van enfundar l’elàstica del combinat nacional espanyol al llarg del 2014.

Al costat d’ells, altres companys també van defensar els interessos dels seus respectius països. És el cas de Dan Ojog (Moldàvia), Fayez Sa’di  (Israel), Nazareno Fernández (Xile), Ermin Alic (Montenegro), Tano (República Dominicana) i Carlos Julio (República Dominicana).

A més dels combinats nacionals, cal destacar que la Selecció Valenciana també es va nodrir del #PlanterGroguet durant un fructífer 2014. Entre altres, Vicent Gil, Germán Valera, Jordi Lara, Álvaro Martínez, Cristina Albella, Silvia Gallego, Cristina Cubedo, María Ortells, Cristina Díaz, Lucía Vila i Aida Samit van anar amb el combinat autonòmic.

El planter triomfa en la Gala de la FFCV

La Federació Valenciana de Futbol (FFCV) va premiar a la fi de novembre a vuit futbolistes del planter del Villarreal CF en la Gala de lliurament de premis i trofeus de la passada temporada que es va celebrar en el Expohotel de València. Adrián Marín, Nahuel Leiva, Daniel Villanueva, Francisco J. Soro, Javier Ramírez, José A. Martínez, José Trápaga i Manuel Morlanes van rebre els seus esments especials per ser internacionals amb les categories inferiors de la Selecció Espanyola. El Villarreal CF va ser el club de la Comunitat Valenciana que més premiats va tindre en una Gala espectacular.

Debut en la ‘Premier League Internacional Cup O-21’

Un combinat Sub-21 del planter del Villarreal està disputant l’espectacular torneig ‘Premier League Internacional Cup O-21’, que té com a objectiu fomentar i enriquir el futbol base en terres britàniques dotant d’una experiència formadora superior en ajuntar-se amb les lligues més poderoses d’Europa. En aquesta primera edició, la Premier ha escollit a equips anglesos i a clubs amb tradició de planter a Europa, de les lligues d’Espanya, Alemanya, Holanda, Portugal i Escòcia, entre ells el Villarreal CF.

El combinat Sub-21 del Villarreal, que es troba en el mateix grup que el Sunderland, el Celtic de Glasgow i l’Everton, va igualar en el seu primer compromís en l’imponent Stadium of Light de Sunderland (0-0) i el seu pròxim compromís serà contra el Celtic el 21 de gener a partir de les 20.00 hores en el camp del Dartford FC.

 

 

 

Compartir.