“El Peralada té un gran potencial”
“El Peralada té un gran potencial”

HOYOYO

Miguel Álvarez adverteix del “talent individual ofensiu” del pròxim rival del Villarreal B

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, es va mostrar molt content amb el rendiment de l’equip, que ha sumat tres victòries de forma consecutiva en Lliga: “L’equip sempre ha treballat molt bé i té una actitud fenomenal. Indubtablement es creix més ràpid en la victòria i es treballa millor, i l’equip ara està molt content i treballant genial”.

Així mateix, el tècnic de Jaén va confessar que, baix el seu punt de vista, el Mini Submarí ha experimentat un gran creixement: “Hi ha hagut un canvi des de la primera jornada gràcies al treball diari i les victòries, però sobretot hi ha hagut un creixement individual de cada un dels jugadors. Cal tindre en compte que la majoria no havien jugat en aquesta categoria, que és molt exigent. Sé que ara mateix qualsevol que entre ho farà molt bé”.

Respecte al seu pròxim partit davant el Peralada-Girona B (diumenge, 12.00 hores), Miguel Álvarez va advertir del potencial del conjunt català: “És cert que no han guanyat, però tenen molt potencial. No serà gens fàcil perquè tenen molta qualitat sobretot individualment a nivell ofensiu, des del migcamp cap endavant. A més, serà un partit entre dos filials amb gent molt jove, en què el talent dirà molt, però la preparació a nivell col·lectiu serà decisiva”.

Compartir.