skip to content
“El Passeig Groc incorpora dos moments entranyables de la nostra història”
“El Passeig Groc incorpora dos moments entranyables de la nostra història”

Fernando Roig ha presidit l’acte de presentació dels dos nous passatges del passeig de la fama de l’Estadi de la Ceràmica

El Villarreal CF ha presentat aquest dimarts dos nous moments màgics de la història del club en el Passeig Groc de l’Estadi de la Ceràmica. El primer ascens a Segona Divisió de la temporada 1969/70 i la consecució de l’Europa League a Gdansk s’uneixen a les plaques de Santi Cazorla i Bruno Soriano en el passeig de la fama groguet.

Després de l’acte de presentació presidit pel president Fernando Roig, han comparegut en roda de premsa, a més del mandatari de l’entitat groga, el jugador del primer equip, Pau Torres, i Alapont, un dels artífexs de l’ascens a Segona Divisió de l’any 69/70.

“En aquest acte tan entranyable hem descobert dos moments històrics del club: el primer ascens del Villarreal a Segona Divisió i la consecució del primer gran títol de la nostra història. Actes com aquest ajuden a fer més gran el Villarreal CF”, ha explicat el president Fernando Roig després de la presentació de l’acte i, al seu torn, ha agraït a tots els jugadors i presidents de la història del club per “la gran labor que han fet pel Villarreal”.

Des d’ara, el Passeig Groc ostentarà als herois de l’ascens del club a Segona Divisió en la campanya 69/70. Un d’ells, Juan Antonio Alapont, ha parlat sobre l’orgull que suposa veure la imatge de la plantilla de la qual va formar part en el passeig de la fama. “Veure la placa em porta grans records. Vull agrair al president Fernando Roig pel detall que ha tingut i per com s’ha comportat amb nosaltres”.

“Per als jugadors que hui estem en actiu és un orgull veure’ls en el passeig de la fama. Sense ells el Villarreal no seria el que és ara perquè ací es va començar a crear tot el que hui tenim. És un gran reconeixement per a ells”, ha assegurat Pau Torres, també present en l’acte.

Preguntats per l’aspecte esportiu, Fernando Roig i Pau Torres han afirmat que el partit d’aquest dijous davant el Real Madrid serà diferent al que es va disputar enfront del conjunt blanc en LaLiga i han fet una crida a l’afició perquè els done suport en aquest complicat repte per a estar en la següent ronda.

Compartir.