skip to content
“El nostre objectiu es seguir millorant”
“El nostre objectiu es seguir millorant”

ACF FOTOGRAFIA

Aitor Fernández destaca que el filial ha de formar jugadors per a ajudar al primer equip

El porter del Villarreal B, Aitor Fernández, ha afirmat que l’equip seguirà treballant al cent per cent fins a final de temporada perquè han de seguir millorant: “L’objectiu d’un filial és formar a jugadors per a aplegar al primer equip i segueix sent el mateix. Encara que no estiga el plus de jugar ‘play-off’, hem de seguir dia a dia, millorant per a intentar arribar al primer equip”.

El guipuscoà ha assegurat que el filial eixirà el pròxim partit contra el Badalona (dissabte, 18.00 hores, Camp El Centenari) a per els tres punts: “Serà un partit complicat en el qual eixirem a per totes, intentant fer el nostre joc. Volem donar més alegries a l’afició, a nosaltres mateixos i anar-nos amb la consciència tranquil·la d’haver-ho donat tot”.

El portera creu que l’equip ha fet una bona campanya i que ara queda seguir treballant bé per a acabar amb bones sensacions: “Ha sigut una temporada amb molts alts i baixos, però en general crec que ha sigut positiva. En tot moment hem donat la cara i ens ha falta un poquet de sort per a estar a dalt. Però no ha acabat i volem tancar la campanya de la millor forma possible”. 

 

Compartir.