El Mini Estadi es un fortí! (1-0)
||||||

El Villarreal B venç a la UD Ibiza amb gol de Collado i ja suma 23 punts

El Villarreal B va tornar a fer del Mini Estadi un fortí -on encara no ha perdut- i va aconseguir imposar-se a la UD Ibiza(1-0) gràcies a un gol del davanter groguet Diego Collado. En el xoc, els grocs van ser amos i senyors de la pilota, la iniciativa i de les millors ocasions.

Amb aquesta victòria, el conjunt de Miguel Álvarez es col·loca nou punts per damunt de la zona de descens i ja suma 23 en les 16 jornades transcorregudes de LaLiga Smart Bank.

L’inici del partit va estar dominat pels homes de Miguel Álvarez que, malgrat controlar la possessió, no trobaven la manera de fer mal a un combatiu UD Ibiza.

Va ser en el minut 9 quan va arribar la primera ocasió per al Villarreal B després d’un tir de Fer Niño a centre de Tasende. El porter rival, Fuzato, va realitzar una gran parada que va impedir que els groguets s’avançaren en el marcador. Als dos minuts, el conjunt visitant va respondre amb una rematada de Castel que marxava fora.

El filial groguet es trobava molt còmode al terreny de joc gràcies a una neta eixida de pilota i a una línia defensiva molt avançada. Aquest bon moment es certificava amb un tret centrat de Collado. Un parell de jugades després, el porter insular es veia obligat a intervindre de nou després d’una gran jugada col·lectiva que acabava amb un tir ajustat de Del Moral.

La UD Ibiza es va reposar i va aconseguir arrabassar-li l’esfèric per uns minuts als homes de Miguel Àlvarez. En el minut 23 va arribar l’ocasió més clara dels visitants després d’un tret llunyà de Isma Ruiz que va estar molt prop d’acabar en gol. Després d’aquesta ocasió del conjunt insular, el Villarreal B li va tornar el colp amb una espectacular volea de Tasende que, aprofitant un centre passat de Migue Leal, posava en compromís a Fuzato.

A pocs minuts de finalitzar la primera part, Jorgensen va protagonitzar una de les millors actuacions del partit en detindre una falta enverinada botada per Herrera. El Villarreal B s’anava als vestuaris amb un sabor agredolç, pel fet que Forés es va haver de marxar del camp després d’una lesió muscular.

La segona part va començar amb un ritme una mica més lent del vist fins al moment, però va anar als cinc minuts quan el partit es va començar a decantar. Després d’una gran jugada col·lectiva, Ontiveros col·locava un gran passe a Tasende i el gallec, amb una espectacular cavalcada, xutava a porteria perquè Fuzato rebutjara i, en el rebot, Collado va espentar la pilota a la xarxa per a posar el 1-0.

En el minut 61 quan la UD Ibiza va tractar de reaccionar amb un gran xut directe després d’una falta botada per Javi Vázquez. Als pocs minuts, el conjunt insular va tornar a inquietar la meta grogueta, aquesta vegada sí que va haver d’intervindre el porter groguet després del perillós tir de Castel.

En el 74 el Mini ovacionava a Sergio Lozano, que tornava als terrenys de joc després de dos mesos lesionat. Va ser en aquests minuts quan la UD Ibiza va buscar l’empat, però el filial del Submarí va saber resistir tirant mà de sang freda i bon posicionament arrere.

A sis del final les coses es van posar costera amunt amb l’expulsió de Dela per doble groga. Amb la finalitat de protegir el resultat, Miguel Álvarez va donar eixida a Pablo Íñiguez, una altra tornada molt esperada per l’afició grogueta i absent per lesió en els últims tres mesos.

Amb el partit quasi liquidat, el Villareal B va llançar una contra vertiginosa que va desajustar a la saga insular fins al punt que va acabar cometent penal sobre Lozano. Va ser el mateix Lozano el que es va encarregar de llançar-ho, però, una vegada més, Fuzato va traure a relluir els seus reflexos i va parar el llançament.

• Villarreal B: Jorgensen; Migue Leal, Abraham, Mbacke, Tasende; Ontiveros (min. 74 Pacheco), Carlo, Alberto Del Moral, Diego Collado (min. 74. S. Lozano); Fer Niño i Forés (min. 44, Hassan/ min. 86, P. Íñiguez).
  • UD Ibiza: Fuzato; Coke (min. 84, Miki Villar), Goldar, Juan Ibiza, Javi Vázquez; Appin (min. 84, Darío), Pape Diop (min. 84, Bogusz), Isma Ruiz, Herrera (min. 68, Suleiman); Sergio Castel i Ekain (min. 71, Morante).
  • Àrbitre: Sánchez López (Col·legi Murcià). Va expulsar al local Dela por doble groga i va amonestar als visitants Herrera, Goldar, Appin, Coke i Morante.
  • Gols: 1-0. Min. 55: Diego Collado.
  • Incidències: Partit entre el Villarreal B i la UD Ibiza, corresponent a la jornada 16 de LaLiga SmartBank, celebrat al Mini Estadi davant de 1.175 espectadors.