skip to content
El Mini D, un equip infranquejable i rialler
El Mini D, un equip infranquejable i rialler

VILLARREAL CF

El conjunt entrenat per Iñaki López i Nico Román és un dels menys golejats de la #CanteraGrogueta

El Pre Benjamí D del Villarreal no té porter específic i no obstant això és un dels equips menys golejats de tota la #CanteraGrogueta. Bé sí que juga amb porter, però els seus jugadors van rotant per ocupar el lloc sota els pals. Només així aprenen a ser tots iguals i coneixen el que se sent quan et fiquen un gol. Una iniciativa curiosa però que els petits talents han assimilat amb naturalitat i respecte pels companys.

La companyonia és fonamental a l’hora de formar aquests petits cracs. De fet ja ho diu el seu crit de guerra abans dels partits: “Equip, companys, amics, un, dos, tres, Villarreal”.

Els components de l’equip són els següents: Carlos Arnau Pena, Ferran Barreda Salat, Vicent Climent Moliner, Eirian Creu Rangel, Darius Stefan Dorobantu, Pascual Girona Montblanc, Vicente Llorens Sabater, Hèctor López Gil, Óscar Martínez Baptista, Eryx Oliva Gandia, Héctor Puchol Suárez, Javier Rocha Jurat, Sebastian Gabriel Sasu i Manel Trenco Llop.

El programa Cantera Grogueta ha realitzat un divertit reportatge en el qual podràs conèixer a tots els integrants d’aquest Pre Benjamí D. Punxa en la pestanya de vídeo s’adjunta a aquest reportatge i gaudeix coneixent als seus jugadors.

Compartir.