skip to content
“El màxim esforç és el camí a seguir”
“El màxim esforç és el camí a seguir”

ACF FOTOGRAFÍA

L’entrenador del Villarreal B, Paco López, assegura que el duel a Olot serà molt complicat

L’entrenador del Villarreal B, Paco López, va assegurar que el partit d’aquest diumenge davant l’Olot (16.00 hores) serà molt complicat malgrat que el filial groc travessa un moment dolç. “Estem acostumats a aquest tipus de rivals i de camps. És cert que l’Olot canvia una mica aqueixa dinàmica. És un equip més combinatiu. Els rivals ens respecten i segur que serà un partit bonic. Si som capaços de mantenir el nivell tindrem les nostres opcions d’aconseguir la victòria, però sempre des del màxim esforç. Aqueix és el camí a seguir”, va comentar Paco López.

Segons el tècnic valencià, el vestuari del filial està rendint a un magnífic nivell i per açò l’equip és capdavanter del Grup III de Segona Divisió B: “L’equip està mostrant una maduresa inusual malgrat la seua joventut en camps tan complicats com els quals hi ha en aquesta categoria. Estem molt contents amb el rendiment dels jugadors. Estem oferint un alt nivell com a equip, però queda moltíssim i per descomptat que volem seguir millorant. A veure si som capaços de complir l’objectiu perquè il·lusió no ens falta”.

Paco López va recordar que l’objectiu és jugar la promoció d’ascens, però sense ser una obligació: “El missatge ha d’anar enfocat per la il·lusió i no per l’obligació. Els objectius reals s’han d’analitzar a partir de març. Ara mateix, hem d’esforçar-nos dia a dia”.

El tècnic del Villarreal B no podrà explicar per a aquest partit amb el sancionat Peris, ni amb els lesionats Iván Alejo, Edgar Ié, Felipe Alfonso i Pedrito. A més, és molt probable que tampoc puga alinear a Adrián Marín, que sembla haver-se assentat definitivament en la disciplina del primer equip. Açò sí, Paco López sí que podria alinear a Aitor Cantalapiedra, que aquesta setmana s’ha convertit en el segon reforç hivernal del filial groc.

Aitor Cantalapiedra, segon reforç hivernal del Villarreal B

Aitor Cantalapiedra Fernández (10/02/1996, Barcelona) és un jugador que sol actuar com a extrem esquerre que ha arribat a la disciplina del Villarreal B amb la carta de llibertat després de jugar en el FC Barcelona B. Ha signat fins a juny de 2018.

Compartir.