El Madrigal gaudeix de l’Alt Maestrat
El Madrigal gaudeix de l’Alt Maestrat

ACF Fotografía

Fins a vuit localitats van ser protagonistes davant el Celta de Vigo

Endavant Província va tornar a ser el protagonista en el partit contra el Celta. La iniciativa, nascuda la passada temporada amb l’objectiu de promocionar el turisme en la província de Castelló, va tenir aquesta vegada com a protagonistes a vuit localitats de l’Alt Maestrat, que van mostrar els seus encants tant dins com fora del Madrigal. Així, els seguidors grocs van poder conèixer millor Albocàsser, Benassal, Catí, Culla, Tírig, Ares del Maestrat, Torre de Embesora i Vilar de Canes.

La jornada va començar a les 10.00 hores amb una carpa en la qual els seguidors van poder obtenir informació turística de totes les localitats que van participar aquesta jornada en Endavant Província. A tots ells se’ls van unir els més de 700 seguidors de les localitats de l’Alt Maestrat convidats pel club.

Mitja hora més tard va tenir lloc l’esmorzar de directives del Villarreal CF i el Celta de Vigo, al costat dels vuit alcaldes dels municipis, en el restaurant Entre Línies de l’Estadi El Madrigal, amb menú a càrrec del Mes El Cuquello de Culla.

Una vegada dins del feu groc la festa va continuar amb les localitats com a centre d’atenció, ja que una banda de música conjunta composta per músics de Catí, Benassal i Tírig va realitzar el primer de les dues desfilades sobre la gespa del Madrigal dirigits pels directors Daniel Ibáñez (Catí) i Ricardo Fortea (Benassal). El segon va ser en el temps de descans i en tots dos els seguidors van poder gaudir amb les peces interpretades.

Cal destacar que els alcaldes van presidir el partit al costat dels presidents del Villarreal CF i el Celta de Vigo. A més, en el descans del partit, el vídeo marcador del Madrigal va oferir un vídeo promocional turístic sobre les localitats.

Endavant Província continua amb el seu reeixit recorregut. Des que començara la temporada passada, les localitats promocionades han sigut Vinaròs, Onda, Peníscola, la Vall d’Uixó, Borriana, Nules, Almassora, Vila-real, Benicarló, Segorbe, Navajas, Altura, Castellnovo, Betxí, Vilafamés, La Pobla Tornesa, la Vall d’Alba, Cabanes, Borriol, Moncofa, Morella, Forcall, Cinctorres, Portell de Morella, Castellfort, La Mata de Morella, la Todolella, Zorita del Maestrat, Olocau, Vallibona, Herbers, Villores, Palanques, Ares del Maestrat, Castell de Cabres, La Pobla de Benifassà, Vilafranca, l’Alcora, Oropesa, Torreblanca, Almenara, Les Alqueries, Artana, Ribesalbes, La Llosa, Eslida, Alcúdia de Veo, Sueras, Tales, Ahín, Albocàsser, Benassal, Catí, Culla, Tírig, Ares del Maestrat, Torre de Embesora i Vilar de Canes.

 

 

Compartir.