El lliurament de beques de la UJI, aquest divendres
El lliurament de beques de la UJI, aquest divendres

ACF FOTOGRAFÍA

L’acte se celebrarà demà a les 13.00 hores en el Saló d’Actes i Postgraus de la UJI

Aquest divendres, 2 d’octubre, se celebrarà en el saló d’actes del Centre de Postgrau i Consell Social de la Universitat Jaume I de Castelló el lliurament de les beques corresponents a la iniciativa ‘Càtedra Endavant Villarreal CF del Deporte UJI’ en una nova mostra de l’aposta del Villarreal CF per l’educació i l’esport.

En l’acte es reuniran els 41 esportistes que aquesta temporada gaudiran les ajudes del club groc. Est és el tercer any del programa de beques ‘Càtedra Endavant Villarreal CF de l’Esport de la UJI’ consolidant el suport del Villarreal CF al estudiantat de la Jaume I. En aquesta ocasió l’entitat presidida per Fernando Roig ha augmentat la dotació i ha destinat 20.000 euros per al programa de beques 2015 del que es beneficiaran un total de 41 esportistes de 14 modalitats diferents i matriculats en 18 graus diferents.

Amb aquesta iniciativa, tant el Villarreal CF com la UJI persegueixen un doble objectiu. D’una banda, premiar a aquells esportistes universitaris que siguen bons estudiants, tenint en compte la seua mitjana de l’expedient acadèmic. I d’altra banda, que a més siguen també bons esportistes, tenint en compte la seua activitat o resultats en una modalitat esportiva específica.

Entre les modalitats esportives destaca el futbol amb 13 becats posat que la selecció de la UJI va quedar campiona en el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU). Altres modalitats destacades són l’atletisme on es troba l’actual subcampió europeu de pista coberta en la disciplina de triple salt, Pablo Torrijos; l’handbol, la natació i el piragüisme.

En la pàgina web del Servei d’esports es pot consultar la resolució definitiva de la convocatòria del Programa de Beques ‘Càtedra Endavant Villarreal CF de l’Esport de la Universitat Jaume I’.

Compartir.