El Juvenil Roda i el CAU, junts de nou
El Juvenil Roda i el CAU, junts de nou

VILLARREAL CF

El Centre d’Autisme i l’equip continuen amb les seves activitats dins de la iniciativa Endavant Igualtat

El Centre d’Autisme CAU, que es centra en proporcionar unes cures específiques per a les persones amb autisme, va visitar ahir la Ciutat Esportiva del Villarreal CF, on els seus usuaris van passar una vesprada molt entretinguda i divertida amb els jugadors del Juvenil Roda a través de l’exitosa iniciativa Endavant Igualtat, mitjançant la qual els equips de futbol 11 de la #CanteraGrogueta col·laboren amb centres especials de la província de Castelló per segona temporada consecutiva.

Els components del CAU van viure una jornada molt especial al costat del Juvenil Roda, en què van compartir múltiples activitats i van tancar la jornada esportiva amb un partit amistós. A més, els jugadors grocs van estar ensenyant-los a jugar a futbol i tot, sempre, amb un somriure.

Un cop finalitzat l’activitat sobre la gespa artificial de la Ciutat Esportiva, tant els usuaris del CAU com l’equip de les categories inferiors del club van gaudir junts d’un berenar al sala de jocs dels groguets, en la qual van compartir anècdotes i moltes bromes. El Juvenil Roda i el Centre d’Autisme, junts de nou. La iniciativa Endavant Igualtat és un rotund èxit.

El Centre d’Autisme CAU va ser fundat el 1978 davant la necessitat de donar a les persones amb autisme unes cures específiques. El Centre CAU busca promoure el coneixement de la naturalesa i les característiques de l’autisme així com el seu caràcter susceptible de tractament. L’objectiu és propiciar la promoció, ajuda i defensa del autista.

Compartir.