El fortí del Mini Estadi
El fortí del Mini Estadi
HOYOYO

Miguel Álvarez apel·la a “seguir sent forts a casa” per vèncer davant l’Ontinyent CF

El tècnic del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha subratllat la transcendència de l’encontre del proper diumenge davant l’Ontinyent CF al Mini Estadi (12.00 hores, en directe per Villarreal CF Live): “Venim de jugar diumenge passat un partit molt important i, de nou, aquest cap de setmana tornem a competir contra un rival directe. Ells buscaran obtenir un bon resultat que els permeta mirar cap amunt, mentre que nosaltres intentarem desplegar el nostre joc habitual i treure un triomf amb el qual distanciar-nos a la taula”.

A més, l’entrenador de Jaén va valorar de forma positiva el punt obtingut, la setmana passada, al feu de l’Atlètic Saguntí: “Vam fer un partit molt complet, vam practicar un futbol associatiu més que notable, sense renunciar al nostre estil”.

D’altra banda, Miguel Álvarez es va desfer en elogis cap als seus pupils, que estan signant una excel·lent temporada: “Són un grup humà excel·lent. Una gran generació de jugadors amb un gen competitiu molt destacat”.

Per veure les declaracions del preparador del Mini Submarí, només cal punxar en la pestanya de vídeo situada just baix de la fotografia principal.

Compartir.