El filial supera amb folgança al At. Levante (2-4)
ACF FOTOGRAFÍA

El Villarreal B venç amb gols de Carlos Martínez, Ramiro (2) i Alfonso Pedraza

El líder Villarreal B va imposar la seua llei en el feu de l’Atlético Levante i va aconseguir una folgada victòria per 2-4 gràcies als gols de Carlos Martínez, Ramiro (2) i Alfonso Pedraza.

Ni tan sols les absències importants de Fran Sol i Leo Suárez, tots dos sancionats per complir cicle d’amonestacions, van minvar el potencial del Mini Submarí, que va ser superior a l’Atlético Levante durant tota el partit.

El 0-1 ho va anotar Carlos Martínez en aprofitar un precís servei d’Aitor Cantalapiedra. El segon gol del Mini Submarí també va arribar abans que es complira la primera mitja hora de joc. El migcampista uruguaià del Villarreal B, Ramiro Guerra, va marcar el primer dels seus dos gols i va completar el seu doblet ja en el minut 55 del duel.

Alfonso Pedraza va completar la golejada groga després d’un gran contraatac del Villarreal B ja en el minut 68 i l’Atlético Levante va aconseguir retallar distàncies en el marcador gràcies a Miquel (m. 72). En els últims minuts es va produir una altra gran notícia per al filial groc, ja que l’hàbil jugador de banda Iván Alejo va reaparèixer després de quatre mesos en el dic sec per lesió. El 2-4 definitiu va arribar des del punt de penal. Delgado va transformar la pena màxima ja en el temps de descompte.

El pròxim partit del Villarreal B serà davant l’Alcoyanoà en el Mini Estadi el diumenge 7 de febrer a partir de les 12.00 hores. Aquest partit podrà veure’s en directe a través de Villarreal CF Live i de Televisión de Castellón Mediterráneo.

Atlético Levante: Koke; Zubiri, Jilmar, Dani Calvo, Jair; Ribelles (Delgado, m. 46), Traver, Valiente, Fran Núñez (Miquel, m. 46); Víctor Alonso i Colau (Nanclares, m. 57).

Villarreal B: Aitor; Carlos Julio, Marcos Mauro, Pablo Íñiguez, Peris; Ramiro, Larrea (Anton Shvets, m. 70), Rodri, Alfonso; Aitor Cantalapiedra (Mario, m. 57) i Carlos Martínez (Iván Alejo, m. 82).

Gols: 0-1. Min. 24: Carlos Martínez. 0-2. Min. 28: Ramiro. 0-3. Min. 55: Ramiro. 0-4. Min. 64: Alfonso. 1-4. Min. 72: Miquel. 2-4. Min. 90: Delgado, de penal.

Àrbitre: Usón Rosel (C. Aragonés). Groga per als locals Colau, Víctor Alonso i Valiente; així com als visitants Carlos Julio, Anton Shvets, Carlos Martínez, Pablo Íñiguez i Peris. Va expulsar per doble groga al local Zubiri (m. 78).

Camp: Ciutat Esportiva de Bunyol.