El filial suma un valuós punt a Sabadell (1-1)

HOYOYO

El Villarreal B signa taules a domicili davant un competitiu CE Sabadell gràcies a un gol de Quintillá

Valuós punt a la Nova Creu Alta. El Villarreal B va aconseguir un notable empat a domicili davant un actiu CE Sabadell (1-1). El conjunt de Miguel Álvarez va tornar a oferir una bona imatge i va neutralitzar el gol local amb un gol de Quintillá a poc més de deu minuts per al final del xoc.

El CE Sabadell va signar un intensa arrencada del primer temps. Els locals van eixir endollats i van poder posar-se per davant per mediació d’Ángel, el remat, després d’un enviament d’Óscar Rubio, va marxar llepant la base del pal.

A mesura que avançaven els minuts, la qualitat dels prometedors futbolistes de Miguel Álvarez va acabar imposant i el Mini Submarí va prendre el control del duel. Encara que, sense ocasions clares, el Villarreal B jugava en camp contrari, tractant de trobar espais en el treballat entramat defensiu de l’esquadra arlequinada.

Al minut 37, el Sabadell va tornar a la càrrega amb una perillosa acció a pilota aturada, que va marxar fora per molt poc. Dos avisos locals, al principi i al final del primer temps, van contrarestar el domini groc i el bon criteri dels jugadors del Villarreal B a la Nova Creu Alta.

La segona meitat va despertar al CE Sabadell, que va fer valer la seua condició de local, i va refermar l’àrea groga durant els primers compassos. Als deu minuts del segon temps, el conjunt arlequinat es va avançar al marcador per mediació d’Arturo, que va aprofitar una bona jugada personal.

Després del gol, els grocs van reaccionar, tractant d’igualar la contesa insistentment. Fruit d’aquesta voluntat per igualar el xoc, va arribar el gol de l’empat, obra de Xavi Quintillá, el tret lateral va acabar escapant-se de les mans al porter local, Roberto.

Els últims minuts van oferir ocasions per a tots dos conjunts. La més clara va caure a favor del quadre groc, que va facturar una perillosa acció a pilota aturada, que a punt va estar de trobar porteria.

El punt obtingut a la Nova Creu Alta permet al Villarreal B mantenir-se, amb 58 punts, a la privilegiada segona plaça del Grup III de la Segona Divisió B. El proper cap de setmana, els grocs rebran al CF Badalona en un xoc directe pel ‘play-off’ al Mini Estadi.

CE Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Migue, Pol Moreno, Dani Gómez; Felipe Sanchón (Guillemenot, m. 81), Pedro Capó (Víctor, m. 75), Marc Martínez, Josu (Migue García, m. 72); Arturo i Ángel.

Villarreal B: Cantero; Miguelón, Roger Riera, Juan ‘Ibiza’, Quintillá; Sergio Lozano (Samu, m. 73), Enric Franquesa (Mario González, m. 60), Chuca, Pedro; Simón Moreno i Dalmau (Rubén Mesa, m. 75).

Gols: 1-0. Min 55: Arturo. 1-1. Min 78: Quintillá.

Àrbitre: Mateo Busquets Ferrer. El col·legiat va amonestar als locals Pedro Capó, Óscar Rubio i Migue; així com als visitants Roger Riera i Rubén Mesa.

Camp: Nova Creu Alta.