El Femení A, subcampió del Teresa Herrera

RC DEPORTIVO

Les xiques dirigides per Yuriko Saeki van caure després d’una emocionant tanda de penals

El Femení A del Villarreal CF es va quedar molt a prop del alçar el prestigiós Trofeu Teresa Herrera al caure davant el RC Deportivo en la tanda de penals després d’empatar 2-2 en el temps reglamentari.

El partit no va començar bé per als interessos grocs, ja que Àngels es va ficar la pilota en la seva pròpia porteria quan tan sols havien transcorregut dos minuts de joc. Malgrat el cop, el Femení A del Villarreal no es va intimidar i va aconseguir empatar quan es complia el primer quart d’hora després d’una gran jugada d’equip que va culminar Colonques.

Abans d’arribar al temps de descans va arribar el 2-1, obra d’Elvira, però ja en la segona meitat l’equip entrenat per Yuriko Saeki va aconseguir igualar la contesa de nou amb un gol de Núria.

El temps reglamentari va finalitzar amb el 2-2 al marcador, per la qual cosa l’equip campió del IV Trofeu Teresa Herrera va haver de dilucidar-se des del punt de penal. Les locals van estar més encertades i es van emportar el partit (4-3).

Femení A del RC Deportivo: Anita, Cris, Perdi, Raquel, Laura Dolce, Tere, Tami, Elvira, Lia, Nuria i Estefi.

També van jugar: Malena, Miriam, Maria Corral, Caro, Patri, Noe i Paula.

Femení A del Villarreal CF: Miralles, Marieta, Àngels, Colonques, Patri, Laura, Cami, Jessi, Núria, Roig i Cubedo.

També van jugar: Vicky, Fusty, Vilar, Elena, Albeta, Silvia i Aixa.

Gols: 1-0. Min. 2: Àngels, en pròpia porta. 1-1. Min. 15: Colonques. 2-1. Min. 37: Elvira. 2-2. Min. 49: Núria.

Àrbitre: Maria Eugenia Gil Soriano.

Incidències: Partit corresponent a la IV edició del Trofeu Teresa Herrera disputat a l’estadi Riazor.