skip to content
L’esport valencià es bolca amb AUPA
L’esport valencià es bolca amb AUPA
VILLARREAL CF

Els clubs de Primera de la Comunitat i el València Basket col·laboraran amb la cinquena desfilada solidària de gossos abandonats 

Ha arribat l’hora. Després d’ajornar-se la passada setmana, aquest diumenge es celebrarà la desfilada solidària de gossos en el Bioparc. L’esport valencià es bolca amb l’associació sense ànim de lucre ‘AUPA’, Adopta Un Gos Abandonat, en la col·laboració de la cinquena desfilada solidària de gossos que realitzarà aquest diumenge 21 de desembre a les 12.00 hores en el Bioparc de València amb l’objectiu de fomentar les adopcions i trobar-los una llar als 50 gossos que estaran presents en aquesta activitat.

Els clubs de futbol de Primera Divisió de la Comunitat Valenciana i el València Basket recolzen aquesta iniciativa de AUPA, que pretén conscienciar sobre el respecte als animals posant l’accent en la problemàtica dels abandons.

La falta de responsabilitat sobre el que suposa tenir i cuidar un animal domèstic és la principal causa de molts dels abandons, d’ací la transcendència a l’hora de decidir incorporar un gos en la família. És importantíssim insistir que són éssers que ens donen la seua fidelitat absoluta i abandonar-los significa un acte de crueltat imperdonable.

En passades edicions es va aconseguir trobar llar a desenes de cans, que gràcies a aquesta acció van canviar la destinació de les seues vides i de les persones que els van adoptar.

Aquest diumenge 21 a les 12.00 hores, en l’entrada de Bioparc, de lliure accés, molts gossos esperen trobar una nova casa.

#DesfileAupa5 

http://www.adoptaunperroabandonado.es/

http://www.bioparcvalencia.es/informacion-al-visitante/5-desfile-solidario-perros-abandonados/

Compartir.