El Costa Girona Cup comença a rodar
El Costa Girona Cup comença a rodar

HOYOYO

El poble de Tordera, en Girona, és la sede del prestigós torneig 

Ha arribat l’hora. El Costa Girona Cup arranca aquesta vesprada a partir de les 16.00 hores amb la disputa dels primers partits del torneig que organitza el Villarreal CF al costat d’Endeka Sports. Els equips que van a participar en el torneig van arribar ahir i van rebre les acreditacions i regals. Hui ja estan preparats perquè arranque el torneig i rode la pilota en el Costa Girona Cup.

El desenvolupament de la competició es perllongarà fins al 26 de juny quan es jugaran les finals de les diferents categories, així com se celebrarà la festa de clausura. El torneig té la seva seu a Tordera (Girona) i compta amb la presència de més de 80 equips distribuïts des de pre-benjamí fins a juvenil, que jugaran en 13 camps de futbol de gespa natural. A més de gaudir del torneig els jugadors podran complementar la seva participació amb diferents activitats que l’organització ha confeccionat.

Per obtenir més informació, veure els resultats de les trobades o consultar els horaris es pot visitar la web oficial del Costa Girona Cup

Compartir.