El Club Patí Castalia s’unix a Endavant Esports
El Club Patí Castalia s’unix a Endavant Esports

c523cbd84ad9bdc342026cee88631261

El Villarreal CF amplia el seu programa de patrocinis esportius per a la temporada 2016/2017

Endavant Esports no deixa de sumar nous equips per a que formen part d’ aquesta iniciativa. El Villarreal CF continua augmentant el seu ratio d’acció amb un projecte que va començar fa 12 anys, en 2004 amb l’esportista Pablo Herrera, després dels Jocs Olímpics d’Atenes. Amb el pas dels anys el patrocini i l’ajuda que brindava l’entitat groga als distints equips, així com a esportistes individuals, no ha deixat de créixer. Gràcies al creixement d’este projecte s’ha pogut donar abast i brindar ajuda a més de 4.000 esportistes. A ells, se suma a partir d’ara el Club Patí Castalia.

Cal destacar, que l’ajuda que brinda el Villarreal al esposrtistes i entitats no es sols econòmica, és també deportiba, oferint les instal.lacions i els metges del club. 

El Club Patí Castalia va ser refundat en 2008 per l’actual president, Carlos Nicolau, amb només la seua llicència federativa. A poc a poc i després de la remodelació de la pista de les Instal·lacions Esportives Chencho en 2012, el club no ha deixat de créixer. En 2014 va iniciar el seu camí en la segona divisió de la Lliga Nacional de Clubs, amb l’equip femení. En la temporada 2015 va aconseguir l’ascens a primera divisió amb l’equip femení i esta temporada s’uneix l’equip masculí. És habitual que l’entitat també organitze esdeveniments de magnitud internacional, com la Roller Marató Marina d’Or Internacional i la Roller Marató Internacional Platges de Castelló.

En els propers dies la familia de Endavant Esports continuarà creixent amb més clubs i esportistes. Si vols conéixer tots els detalls del Club Patí Castalia, pots consultar la web oficial.

Benvinguts a Endavant Esports!

Compartir.