El Cadet, subcampió a Qatar

VILLARREAL CF

Els grocs es queden a les portes de la glòria a la LFP Aspire Challenge U15 després de perdre en els penals

El Cadet de primer any del Villarreal es va quedar a les portes de la glòria després de caure en la ronda de penals (2-4) enfront de l’Atlético de Madrid en la final Or de la LFP Aspire Challenge U15 de Qatar, que s’ha disputat en les instal·lacions de l’Acadèmia Aspire i que va acabar amb empat a dos en el temps reglamentari (dos parts de 30 minuts). El conjunt de Pepe Alcaide va avantatjar als blanc-i-rojos durant tota el xoc després d’avançar-se amb un gol de penal de Sergio Lozano en els primers minuts.

Després del descans, els grocs van ampliar el seu avantatge en el minut 42 amb una diana de cap de Diego González, però la reacció de l’Atlético en els últims cinc minuts va deixar el marcador igualat amb 2-2. Ja en el torn de penals, els matalassers van tenir més encert i van acabar portant-se el títol per 2-4.

Malgrat la derrota in extremis, els Cadets del Submarí han quallat una excepcional actuació en el torneig, en el qual han guanyat tots el partits previs amb triomfs sobre Athletic de Bilbao (5-0), Schools United (2-3) i Aspire Academy (0-4).