skip to content
El Cadet A, disposat a revalidar el títol
El Cadet A, disposat a revalidar el títol

VILLARREAL CF

Els grocs, que mantenen el bloc, van iniciar ahir la pretemporada

Arrenca el campió. El Cadet A, un dels conjunts que va aconseguir el títol de lliga en la passada campanya 2014-15, va fer ahir la seva primera sessió d’entrenament a la qual va assistir el mateix bloc de jugadors de la passada temporada més cinc noves incorporacions que arriben per reforçar l’equip. Segons un dels tècnics del Cadet A, Pepe Alcaide, el principal objectiu d’aquesta temporada és la formació. “Cal formar els jugadors perquè puguin anar millorant cada dia i finalitzen l’any millor del que el van començar. Des del club es treballa en aquesta línia i el principal objectiu és que els jugadors puguen anar ascendint categories per, algun dia, poder jugar al primer equip”, comenta.

Pel tècnic, repetir títol de Lliga és més que un somni, però no la principal meta. “Els resultats són importants i serveixen per veure si s’entenen els conceptes entrenats, però no és el nostre principal objectiu. Tant de bo es pugue repetir el títol, però sempre a través de la millora individual dels jugadors. Jo crec que són una bona generació i és un títol que potser podríem tornar a aconseguir, però això no ens ha de treure el son, ens ho hem de prendre com un regal”, va reflexionar Alcaide.

Per el Villarreal, el futbol base és primordial, i per això es treballa dur en les categories inferiors. Pepe Alcaide també considera que el club s’esforça a millorar cada any el seu planter. “S’està treballant molt bé al futbol base. Cada vegada hi ha millors mitjans i amb això millors jugadors, però jo crec que la clau resideix en el nivell tècnic dels entrenadors, que en general, és molt elevat”.

El Cadet A té cinc partits de pretemporada ja plantejats per arribar a to al seu primer partit de Lliga, que serà contra el Roda. El primer amistós que jugaran els cadets serà dissabte que ve com a visitants davant el Prat. Finalment, cal destacar que amb la idea de guiar aquesta generació de futbolistes, l’equip comptarà amb sis tècnics: Pepe Alcaide, Jaime Alegre, Xavi Cano, Carlos Ibáñez, Nando Martínez i Dani Chabrera.

Compartir.