El Bisontes Castellón s’uneix a Endavant Esports
El Bisontes Castellón s’uneix a Endavant Esports
VILLARREAL CF

Els abonats del Villarreal CF podran gaudir gratis del futbol sala al Ciutat de Castelló

El Villarreal CF i el CFS Bisontes Castellón han arribat a un acord perquè el club castellonenc de futbol sala s’uneixi al projecte Endavant Esports. Amb aquesta iniciativa, el Villarreal CF patrocina als clubs i esportistes de la província de Castelló amb l’objectiu de col·laborar en el creixement i fomentar l’esport d’elit provincial. L’acord s’ha segellat aquest migdia entre el vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, el president del Bisontes Castellón, Ximo Sánchez, i el vicepresident del Bisontes Castellón, Ismael Sebastià.

El CFS Bisontes Castellón (anteriorment denominat Playas CD Castellón i Playas de Castellón FS) és un equip castellonenc de futbol sala que disputa els seus encontres al Pavelló Ciutat de Castelló i que aquesta temporada ha aconseguit l’històric ascens a la Segona Divisió de la LNFS.

En l’actualitat, Endavant Esports compta amb una gran quantitat de clubs patrocinats de diferents disciplines (CFS Bisontes Castellób, CA Playas de Castellón, CD Roda, CF Primer Toque, TAU Castelló, CV l’Illa-Grau, CV Mediterráneo, CV Grau Castelló, Peníscola FS Rehabmedic, Auto-Real Moldeazul, CD Balonmano Castellón, Vila-real Bàsquet Club, Club Patí Castalia, Club Gimnàstica Rítmica Vila-real, Club Natació Castalia Castelló, Club Atletisme Vila-real i Club Waterpolo Castelló), onze esportistes (Pablo Herrera, Roberto Bautista, Sebastián Mora, Pablo Torrijos, Sara Sorribes, Ariadna Edo, Vicente Arzo, Natalia Escuriola, Lidón Muñoz, Clàudia Conte i Aitana Safont), té també un apartat dedicat a la Pilota Valenciana i un altre a clubs de futbol provincial. En total, Endavant Esports agrupa gairebé 10.000 esportistes de la província en les seues diferents variants.

Els abonats del Villarreal CF poden retirar el seu abonament de temporada per al Bisontes Castellón

Els abonats del Villarreal CF que ja hagen retirat el seu carnet per a la temporada 2017-2018 podran adquirir l’abonament del Bisontes Castellón totalment gratis. Així, els aficionats del Submarí podran gaudir sense cost del millor futbol sala de Segona Divisió al pavelló Ciutat de Castelló. Per fer-ho, els abonats del Villarreal CF tan sols han de acostar-se a les oficines del Ciutat de Castelló (de dilluns a divendres de 18.00 a 20.00 hores) amb el carnet d’aquesta temporada i el DNI per aconseguir el seu abonament del Bisontes.

Per conèixer millor la història del CFS Bisontes Castelló es pot visitar la seua pàgina web oficial: Bisontes Castellón.

Benvinguts a Endavant Esports!

Compartir.