“El Barça B és un rival diferent i amb molt talent”
“El Barça B és un rival diferent i amb molt talent”
ACF FOTOGRAFÍA

El tècnic del Villarreal B creu que el xoc davant els blaugranes serà apassionant

L’entrenador del Villarreal B, Paco López, ha explicat que el pròxim rival dels grocs, el FC Barcelona B (demà dissabte, 18.00 hores, Mini Estadi), no solament és un rival diferent a la resta, sinó que a més es tracta d’un equip amb molta classe: “Hem de mantenir la línia de treball que hem tingut fins ara. Ens enfrontem a un altre filial, un que té molt talent i que és diferent de tots contra els quals hem jugat. És un rival que segueix la filosofia Barça amb molta possessió, ser protagonista amb la pilota, arribar molt a la porteria contrària i amb un nivell tècnic molt alt. Serà un partit molt complicat”.

A més, el tècnic valencià va destacar que tot apunta al fet que serà un xoc apassionant, per la qual cosa va animar al fet que l’afició acudisca al Mini Estadi. “La veritat és que de cara a l’afeccionat és un dels partits més atractius. L’afició sempre ens ha recolzat i tant de bo vengen una vegada més a veure si podem continuar en la mateixa línia de resultats. Fer un bon treball i ser competitius i volem que els aficionats es vagen contents”. 

L’entrenador del filial també creu que, malgrat la posició que ocupa en la taula, el Barça B serà un rival molt complicat: “Sorprèn un poc que el Barça B estiga una mica darrere en la classificació per l’equip i la qualitat que tenen. Açò dóna més valor al que nosaltres estem fent ara. Segurament, els està costant l’adaptació a la nova categoria, la qual cosa no és fàcil. Però és un equip que va a més i, per la qualitat dels seus jugadors, acabarà a dalt en la taula”.

Compartir.