El Baix Maestrat deixa un bon record en El Madrigal
El Baix Maestrat deixa un bon record en El Madrigal

ACF FOTOGRAFÍA

Fins a deu localitats van ser protagonistes davant el Granada gràcies a Endavant Província

Una festa en honor a la comarca del Baix Maestrat. Fins a deu localitats castellonenques han sigut protagonistes de Endavant Província en el partit davant el Granada CF en El Madrigal com són Sant Mateu, Càlig, Traiguera, Rossell, Sant Jordi, Xert, Canet lo Roig, la Jana, Cervera del Maestrat i Sant Rafel del Riu han mostrat els seus encants al llarg d’una jornada inoblidable.

La jornada va començar amb el menjar oficial de directives del Villarreal CF i el Granada CF, al costat dels alcaldes de les deu localitats promocionades, que es va dur a terme en el restaurant Entrelíneas del Madrigal. El menú va ser a càrrec de Farga Restaurant, del restaurador Sergio Escrig.

Els aficionats van poder conèixer les localitats a través dels seus productes típics i de la seua informació turística en les carpes que es van instal·lar als voltants de l’estadi. Va haver-hi una mostra gastronòmica de dolços i olis mil·lenaris de la comarca. A més, 1.475 seguidors de les deu localitats, convidats pel club, van veure el partit en les graderies del Madrigal.

Una vegada dins del feu groc la festa va continuar amb les deu localitats com a centre d’atenció, ja que la banda de música conjunta de Cervera del Maestrat, la Jana, Canet lo Roig, Xert, Sant Jordi, Rossell, Traiguera, Sant Mateu i Càlig, composta per 250 músics i dirigida pel mestre Juansa Melchor (Traiguera) va realitzar el primer de les dues desfilades sobre la gespa del Madrigal. En el temps de descans la desfilada es va repetir i en tots dos els afeccionats van poder gaudir amb les peces interpretades, entre elles l’himne oficial del Villarreal Cf. L’afició agraïda va aplaudir als músics amb intensitat.

A més, en el descans del partit, el vídeo marcador del Madrigal va oferir un vídeo promocional turístic sobre les localitats.

Així, la iniciativa continua amb el seu reeixit recorregut després d’haver donat a conèixer ja a Vinaròs, Onda, Peníscola, la Vall d’Uixó, Borriana, Nules, Almassora, Villarreal, Benicarló, Segorbe, Navajas, Altura, Castellnovo, Betxí, Vilafamés, la Pobla Tornesa, la Vall d’Alba, Cabanes, Borriol, Moncofa, Morella, Forcall, Cinctorres, Portell de Morella, Castellfort, la Mata de Morella, la Todolella, Zorita del Maestrat, Olocau, Vallibona, Herbers, Villores, Palanques, Ares del Maestrat, Castell de Cabres, la Pobla de Benifassà, Vilafranca, l’Alcora, Oropesa, Torreblanca, Almenara, les Alqueries, Artana, Ribesalbes, la Llosa, Eslida, Alcúdia de Veig, Suera, Tales, Ahín, Albocàsser, Benassal, Catí, Culla, Tírig, Ares del Maestrat, Torre d’en Besora, Vilar de Canes, Benicàssim, Alcalà de Xivert, la Salzadella, Santa Magdalena de Polpís, Llucena, Atzeneta del Maestrat, les Useres, Figueroles, Costur, Vistabella, Benafigos, Xodos, Sant Joan de Moró, les Coves de Vinromà, la Serra d’en Galceran, Vilanova d’Alcolea, la Torre d’en Domènec, La Serratella, Sant Mateu, Càlig, Traiguera, Rossell, Sant Jordi, Xert, Canet lo Roig, la Jana, Cervera del Maestrat i Sant Rafel del Riu.

Compartir.